28 / 03 / 2024

Viceroy Hotel, Bodrum'a otel ve rezidans yapacak!

Viceroy Hotel, Bodrum'a otel ve rezidans yapacak!

Lüks otelleri ile tanınan Viceroy Hotels, Bodrum'da otel ve rezidans yapacak. Avrupa'daki ilk otelini Türkiye'de yapmaya hazırlanan Viceroy'un Bodrum projesi 2014'te kapılarını açacak



Avrupa'daki ekonomik kriz ile rotayı Türkiye'ye kıran lüks markalara oteller de eklendi. Dünyaca ünlü lüks otelcilik zinciri Amerikalı Viceroy, Türkiye'ye geliyor. Miami'den Birleşik Arap Emirlikleri'ne, Maldivler'den Beverly Hills'e lüksün konuşulduğu bölgelerde kurduğu farklı dizaynlı otelleriyle tanınan Viceroy Hotels, Avrupa'daki ilk otelini Bodrum'da açacak. Son olarak Körfez Bölgesi'ndeki, içinde Formula 1 pistinin de yer aldığı Yas Hotel'i işleten Viceroy'un Türkiye'deki projesi de lüks donanımı ile dikkat çekecek. Öyle ki Viceroy Hotels'in Türk ortağı Safir Grup işlettiği ve imar ettiği yapılarla tanınıyor. Safir Grup, Azeri milyarder Telman İsmailov'un sahibi olduğu, açılışında jet sosyetenin ağırlandığı Antalya'daki Mardan Palace'ın inşaatını ve dizaynını yapmıştı.

2014'TE AÇILIYOR

Eşsiz mimari yapısı ve farklı dizaynıyla dikkat çeken Viceroy'un Bodrum oteli, 2014'te ilk konuğunu ağırlayacak. Gümüşlük'teki Koyunbaba Koyu'nda inşa edilecek Bodrum Viceroy'da 84 oda ve 166 rezidans yer alacak.

'Heyecan verici bir pazardayız'

Gümüşlük'te yer alacak otelin farklı bir konseptte dizayn edileceğini söyleyen Viceroy Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Anton Bawab, "Türkiye farklı bir ülke. Heyecan verici bir pazardayız" dedi

İÇİNDE 166 REZİDANS BULUNUYOR

Viceroy Hotels ve Safir Grup'un önceki gün yaptığı işbirliğiyle ortaya çıkacak projenin detayları netlik kazanmadı. Ancak projede rezidans olması dikkat çekiyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar çeşitli büyüklükte rezidanslar yer alacak.

Kerim Ülker / SABAH


Geri Dön