24 / 04 / 2024

Viko Elektrik sektörler ligi 2013 sezon şampiyonu oldu!

Viko Elektrik sektörler ligi 2013 sezon şampiyonu oldu!

Yapı Ligi Spor Merkezi'nin organizasyonu olan Türkiye Sektörler Ligi 2013 Sezonu Şampiyonu Viko Elektrik oldu...




Yapı Ligi Spor Merkezi'nin organizasyonu olan Türkiye Sektörler Ligi 2013 Sezonu Şampiyonu Viko Elektrik oldu. Eylül ayındaki turnuvanın fikstür çekilişi'de Viko Elektrik'in evsahipliğinde gerçekleşecek.


Türkiye Sektörler Ligi 2013 Sezonunda Şampiyon Viko Elektrik, 2. Saat&Saat, 3. Kale Seramik olurken, lig'in ''en iyileri'' de belli oldu. Bahçeşehir Tesislerinde gerçekleşen törende kupa ve plaketleri Organizasyon Komitesi Başkanı Serdar Doğru verdi.


Anket Şampiyonu GoldMaster


7 hafta boyunca üyelerinden aldığı 10.000 oyla anketi 1. olarak tamamlayan Goldmaster Şampiyon oldu. Şampiyonluk kupasını ve plaketini Goldmaster yetkilisi Ünal Orhan aldı.


Gol Kralı İlker Güğercin – Viko


Final maçında attığı iki şık golle 7.haftada gol sayısını 16’ya çıkaran İlker Güğercin gol kralı olmaya hak kazandı. Gol Kralı plaketini alan İlker Güğercin takım arkadaşlarına teşekkür etti.


En İyi Kaleci Nasır Ayvaz – Viko


7 haftalık maratonda en az golü kalesinde gören, yaptığı kurtarışlarla takımının şampiyonluğunda katkısı bulunan Nasır Ayvaz yılın kalecisi olarak seçilmiştir.


Fair Play plaketi Metin Ekşi – Hekim Yapı


Sektörler Ligi maçlarında dürüstlüğü ile ön plana çıkan, hakem hariç kimsenin takip edemediği filelerden giren golü söyleme cesaretini ve iyi niyetini gösteren Metin Ekşi Oy çoğunluğu ile Fair Play plaketini almaya hak kazanmıştır.


Geri Dön