26 / 04 / 2024

Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor!

Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor!

Elektrik anahtarı ve prizlere yüksek teknolojiyi estetikle yorumlayarak yansıtan marka Thea, Neva Serisi ile yaşam alanlarına bambaşka bir ışık taşıyor. Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor.



Son yüzyılın keşfi LED aydınlatmayı elektrik anahtarı tasarımlarına taşıyan Thea, büyük yenilikle birlikte tüm kullanıcılara eşsiz bir konfor sunuyor. Neva serisinde elektrik anahtarları üzerinde yer alan mavi renkli, soft ve dekoratif LED'ler, mekânları göz zevkine uygun şekilde renklendirirken karanlıkta anahtarın yerini bulmanızı da kolaylaştırıyor.  Neva serisinin tasarımları, dünyaca ünlü Türk tasarımcı Mirzat Koç’un imzasını taşıyor. Mirzat Koç, yaratıcı çizgileri ile Neva’da teknolojiye farklı bir yorum getiriyor. 


Mekânlar Thea Neva Line ile ışıldıyor… 


'Line Efekti' ile sunduğu tasarım sayesinde yaşam alanlarına sıra dışı bir hareket katan ve bu sayede ışığı çizgilerle yeniden yorumlayan Thea Neva Line, dinamizmin ruhunu taşıyan mekânlardan hoşlananlar için bronz, gümüş ve siyah renk alternatiflerini sunuyor. Thea Neva Line, farklı detaylarla mekânlarda büyük farklar yaratmayı başarıyor. Thea Neva Line’ın krom parlaklığı taşıyan tasarımları, ışıltıdan hoşlananlara beklentilerinden çok daha fazlasını sunuyor. 


Thea Neva Satinox ile ışık hayata farklı yansıyor… 


Işığın formu ve ruhu Thea Neva Satinox ile yenileniyor. Genlerinde hayatın dinamizmini taşıyan Neva, inox efekti ile kullanıldığı her mekâna yenilik ve kişilik katıyor. Sade tasarımı ve teknolojik görünümü ile evlere ve ofislere hem zarafeti hem de geleceği taşıyor. Dekorasyonda farklı beğeniler için bronz, gümüş ve siyah renk seçenekleriyle 6 farklı kombinasyon sunan ışığın yeni kalp atışı keşfedilmeyi bekliyor. 


Thea Neva Torus, teknolojinin sıcak yüzünü sergiliyor…


Thea Neva Torus, evleri teknolojinin sıcak yüzüyle tanıştırıyor. Su bazlı çok özel bir toz boya kullanılarak üretilen Thea Neva Torus, ışığın sıcaklığını dokusuyla hissettirmeyi başarıyor. Oluşturduğu pütürlü ve kabartılı yüzey efekti ile ev dekorasyonunda gri, füme ve kahve renkleriyle 6 farklı kombinasyon geliştirmenize olanak sağlıyor. 


Thea Neva Wooden, ahşabı ışıkla süslüyor…


Dekorasyonda doğallıktan hoşlananlar için ahşap olmazsa olmazlar arasında. Ahşabın, mekânlara doğallık ve sıcaklık katan etkisi ise Thea Neva Wooden’da çok daha başka.  Thea Neva Wooden, ahşabı ışıkla süsleyerek yaşam alanlarında yepyeni heyecanları aydınlığa çıkarıyor. Thea Neva Wooden; venge, bambu ve akçaağaç seçenekleriyle zevkinizi özgür bırakıyor. 


Işığın asil çizgileri Thea Neva Opak’ta…


Thea Neva Opak, herkesi yalınlığın asaletine tanık olmaya davet ediyor. Thea Neva Opak ile ışığın sade dokunuşları, mekânların havasını değiştirmeye yetiyor. Yaşam alanlarını, hayatın karmaşasından kaçış için çözüm olarak görenler, dekorasyonlarını Thea Neva Opak’ın beyaz ve krem renk alternatifleri ile tamamlıyor.  



Geri Dön