19 / 04 / 2024

Villeroy ve Boch'tan yenilikçi duş tekneleri!

Villeroy ve Boch'tan yenilikçi duş tekneleri!

Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi duş tekneleri ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor.



Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi Quaryl® duş tekneleri ile yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Infinity konsepti ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor. Yeni duş tekneleri istenilen boyutta kesilerek banyo alanının şekline uygun olarak çok fazla seçenek sunarak mükemmel banyolar yaratılmasına destek oluyor ve kişiye özel çözümleriyle dikkat çekiyor. 



Sınırsız çeşitlilik, maksimum adaptasyon:



Squaro Infinity duş tekneleri 1800X1000mm’den 800X700mm’ye kadar 49 farklı model içeriyor; değişik şekilllerdeki banyolar, kolonlar ve çok köşeli alanlar için kişiye özel tasarımlara olanak sağlıyor. 


Minimalist tasarım:


Squaro Infinity yenilikçi Quaryl® duş tekneleri ultra düz çerçevesiz görünümü ve kolay temizlenme özelliği ile minimalist bir tasarımla geliştirildi. 


Muhteşem renk seçimleri ve maksimum güvenlik:


Bütünsel bir görünüm için ve Villeroy&Boch’un yer karosu serileri ile uyum sağlaması açısından 5 renkte tasarlandı: Antrasit, krem, gri, kahve ve mat beyaz... Ayrıca C sınıfı kaymazlık özelliği ile de maksimum güvenlik sunuyor.


Geri Dön