26 / 04 / 2024

Vintage desenli karo tasarım modelleri!

Vintage desenli karo tasarım modelleri!

2015 dekorasyon modasında, karo tasarımlar sıkıştığı yerden çıkacak ve mükemmel bir yükseliş gösterecek. Sıkça karşılaşacağımız bu tasarımlar evi daha şık bir görünüme sokacak. İşte Vintage desenli karo tasarım modelleri...



2015 dekorasyon modasında, karo tasarımlar sıkıştığı yerden çıkacak ve mükemmel bir yükseliş gösterecek. Özellikle evlerin girişlerinde, mutfakta ve banyolarda sıkça karşılaşacağımız bu tasarımlar evi daha şık bir görünüme sokacak.


Kısacası evin ortak alanlarında kullanılabilecek olan bu tasarımlar ev sahiplerinin yanı sıra misafirlerin de beğenisini toplayacak.


Günümüzde tüm ev sahipleri evlerinde halı kullanma taraftarı değil. Evde daha rahat olmak için halı kullanmayan kişiler için zemine hareket katması amacıyla tercih edilen karo tasarımlar kullanıldıkları alanın daha canlı ve şık bir hale gelmesine yardımcı oluyor.


Eskiyi günümüzde harmanlayan bu tasarımlar evi adeta stilize ediyor.Eskiyi seven ve geçmişin güzel motifleri ile her an iç içe olmak isteyen ev sahipleri kesinlikle evlerinde karo tasarımlar için yer ayırmalı.


Taşınacaksanız ya da evinizin görünümünü baştan sona değiştirecekseniz vintage esintili zeminleri tercih etmelisiniz.


Bu zeminleri kullanmaya karar verdiğinizde evinizin eşyalarında da ufak değişimler yapmayı ve bütünlükte uyumu yakalamayı unutmamalısınız.


Hürriyet Yazar Kafe


Geri Dön