28 / 03 / 2024

Vira İstanbul Evleri satış ofisi!

Vira İstanbul Evleri satış ofisi!

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

Vira İstanbul Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...




Gül Proje ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa ediliyor olan  Vira İstanbul  Evleri projesi, 92 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Vira İstanbul Evleri'nin 74 bin 800 metrekaresi yeşil alana ve sosyal donatılara ayrılıyor.


İstanbul Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı'da yükselen Vira İstanbul Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Vira İstanbul Evleri projesinde fiyatlar 220 bin liradan başlayarak değişiyor.


Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri projesinde 1.156 adet daire ve 39 adet cadde mağazası yer alıyor. Vira İstanbul Evleri satış ofisi ile 449 9 485 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Vira İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde teslimler Aralık 2018 yılında yapılıyor. Vira İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlayarak değişiyor.


Vira İstanbul Evleri Beylikdüzü ödemeleri 30 ay sıfır faizle ya da banka kredili olarak yapılıyor. Vira İstanbul Evleri'nde yüzme havuzu, fitness, sauna, otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Vira İstanbul Evleri satış ofisi

Telefon: 449 9 485

Web: http://viraistanbul.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön