18 / 04 / 2024

Vira İstanbul ne zaman teslim?

Vira İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Gül Proje

Gül Proje imzasıyla Beylikdüzü Kavaklı'da hayata geçirilen Vira İstanbul projesi 92 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Vira İstanbul ne zaman teslim?



"Vira İstanbul ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin özellikleri hakkında bilgi verelim. Proje 630 milyon TL yatırımla İstanbul Beylikdüzü Kavaklı'da inşa ediliyor.


Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazasından meydana gelen  Gül Proje  Vira İstanbul'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Toplam 92 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri'nde spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, fitness, sauna, otopark,basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları gibi ortak alanlar bulunuyor.


Eylül ayında lanse edilmesi planlanan Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri lokasyon olarak Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın mesafede konumlandırılıyor.


Toplam 17 blok olarak tasarlanan Vira İstanbul Beylikdüzü'nde bloklar az katlı ve çok katlı olarak planlandı.Projede hafriyat çalışmaları devam ediyor.Projede dairelerin bir kısmı 2. kat itibariyle deniz manzarasına hakim.


Vira İstanbul ne zaman teslim?

Fiyat ve ödeme planlarının henüz belirli olmadığı Vira İstanbul Konutları'nda teslimlerin 2017 yılının sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor.


Telefon : 0212 876 76 61

Web : www.gulproje.com.tr

Meryem KURTULDU/Emlakkulisi.com


Geri Dön