25 / 04 / 2024

Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

Vira İstanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilecek. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Vira İstanbul teslimleri ne zaman?



"Vira İstanbul teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin detaylarından bahsedelim. Toplam 1032 adet konut, 75 adet ticari birimin bulunduğu proje 66 bin 495 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. 


Gül Proje imzası taşıyan  Vira İstanbul  Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projenin bu ay içerisinde satışa çıkması planlanıyor. 


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı bölgesinde inşa edilecek Vira İstanbul Residence 745 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Kavaklı Vira İstanbul'da sauna, tenis kortları, spor alanları, yürüyüş yolları, otopark, dinlenme alanları, fitness, çocuk oyun alanları ve basketbol-voleybol sahaları gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın bir bölgede olan Vira İstanbul Beylikdüzü'nde konutların 2017 yılı sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. 


Gül Proje Vira İstanbul satış ofisi

Telefon: 0212 876 76 61

Web: www.gulproje.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön