25 / 04 / 2024

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.




Şanlıurfa kent merkezinde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi ilçelerde vizyon olarak başlattığı projelerini tamamlıyor.


İlçelinin yıllardır kullandığı ve bakımsız olan Aile Mezarlığında çevre düzenlemesi, dış cephe çalışması ve yeşillendirme çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.


İlçede yaşayan vatandaşların hijyenik ve standartlarına uygun bir şekilde alışveriş yapmasına olanak sağlayacak ve pazar günlerinin olmadığı günler ise kapalı otopark alanı hizmeti görecek olan modern kapalı semt pazarı ile bölgenin yıllardır beklediği sistemli alanlar oluşturuluyor.


Her ilçede gençlere yönelik sportif faaliyetlerin yapılmasına olanak sağlamak isteyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yaptığı halı saha çalışmalarında sona gelindi. Mevsim şartların el verdiği ölçüde çalışmaların aralıksız sürdüğü semt sahası  kısa Viranşehirli gençlerin en uğrak mekanı olacak



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön