20 / 04 / 2024

Vital Fulya projesi!

Vital Fulya projesi!

Firma: Topoğlu İnşaat

Proje: Vital Fulya

Vital Fulya projesi, Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün son yayınladığı genelge ve İtfaiye Müdürlüğü’nün muayenehane açma yönetmeliklerine uygun olarak tasarlanıyor. Projede 32 muayenehane bulunuyor.



Vital Fulya projesi, Türkiye’nin doktorlara özel ilk ve tek binası olma özelliğini taşıyor. Proje Topoplu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Vital Fulya projesi 12 katlı tek blok olarak yükseliyor. 11 bin metrekare alana sahip olan projede toplam 32 muayenehane bulunuyor. 


Vital Fulya projesi muayenehane alanları 170 metrekare ile 750 metrekare arasında değişiyor. Metrekare birim fiyatı 25 dolardan başlıyor.


Vital Fulya'da medikal ürünler mağazası, cafe, danışma hizmeti, tıbbi atık toplama merkezi, 1800 metrekare kapalı otopark, vale parking hizmeti, 7/24 özel güvenlik ve kamera sistemi, eczane, online randevu hizmeti sunuluyor. 


Vital Fulya projesi, Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün son yayınladığı genelge ve İtfaiye Müdürlüğü’nün muayenehane açma yönetmeliklerine uygun olarak planlanıyor. 


Vital Fulya iletişim

Tel: 0212 230 03 50

Web:http://www.topogluinsaat.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön