26 / 04 / 2024

Vitello Garden Concept'ten yeni bahçe tasarımları!

 Vitello Garden Concept'ten yeni bahçe tasarımları!

Modern ve klasik çizgilerin harmanlandığı özgün modelleri ve oluşturduğu güçlü bayi ağıyla kısa sürede ülkenin tercih ettiği Vitello Garden Consept geliştirdiği yeni tasarımlarla sezonu açtı.



Modern ve klasik çizgilerin harmanlandığı özgün modelleri ve oluşturduğu güçlü bayi ağıyla kısa sürede ülkenin tercih ettiği Vitello Garden Consept, tüm ürünlerinde üst düzey teknoloji kullanıyor. Başterziler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başterzi, tüketicilerin beklentilerini, mobilya sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek yüksek ürün ve hizmet kalitesini rekabetçi fiyatlarla karşıladıklarını söyledi.


OTELLERİN TERCİHİ

Vitello markasının Ege ve Akdeniz’de birçok otel tarafından tercih edildiğini belirten Başterziler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başterzi, ürünlerinin sağlam ve yüksek kalite özellikleri ile yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da rağbet gördüğünü eklediği sözlerine şöyle devam etti; “15 ülkeye ihracat gerçekleştiren Başterziler Grup, konaklama ve hizmet sektörünün en önemli dinamikleri olan oteller, kafeler, bahçeli mekanlar ve diğer dinlenme alanlarının mobilya tercihlerine alternatif ürün ve proje uygulama desteği veriyor. Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki çoğu otelde ve proje bazlı çalışmalarda Vitello Garden Concept tercih ediliyor. Şu an dış mekan alanında ürün çeşitliliğimiz ve stoklarımızla Türkiye’nin en kapsamlı dış mekan ürünleri hizmeti veren firmasıyız.



YENİ MODELLER

Doğa koşullarına dayanıklı yapısı ile dikkat çeken şık tasarımlardan oluşan bahçe ve dış mekan mobilyalarını kapsayan çeşitliliğini birçok ulusal ve uluslararası fuarlarda sergileyen Vitello yeni modell erini Türkiye’nin tüm bölgelerindeki şovrumlarda beğeniye sunuyor. Kuzey K ıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ciddi bir pazar payı bulunan Vitello’nun b ahçe ve dış mekan mobilyaları ürün yelpazesinde mekan takımları, sandal yeler, oturma grupları, şezlonglar, şemsiyeler ve çeşitli aksesuvarlar yer alıyor.



Hürriyet Ege 


Geri Dön