19 / 03 / 2024

Vitra 4. kez Milano Fuarı’ndaydı!

Vitra 4. kez Milano Fuarı’ndaydı!

Vitra 8 - 13 Nisan tarihlerinde 4. kez Milano Fuarı’ ndaydı. VitrA’ nın, yeni malzeme teknolojisi Infinit’i kullanarak ürettiği lavabolar da standda oluşturulan raflarda sergilendi.



VitrA, 8-13 Nisan tarihlerinde İtalya’nın tasarım ve yaratıcılık başkenti Milano’daydı. Tasarımın geleceği hakkında ipuçları veren Milano Fuarı’na* bu yıl 4. kez katılan VitrA’nın standını, Memoria banyo serisine de imza atan Fransız tasarımcı Christophe Pillet tasarladı. Siyah rengin ağırlığının hissedildiği standda yer alan büyük kaktüsler, azalan su kaynaklarını hatırlattı.


VitrA’nın yeni banyo serileri Memoria ve Metropole’nin yanı sıra; Ross Lovegrove, Christophe Pillet, Pentagon ve Noa gibi farklı tasarımcıların imzasını taşıyan ödüllü ürünlerin de görülebildiği standın dikkat çeken ürünlerinden biri, kanalsız iç haznesiyle banyo temizliğinde yeni bir dönem başlatan VitrA Rim-ex klozet oldu. VitrA’nın, yeni malzeme teknolojisi Infinit’i kullanarak ürettiği lavabolar da standda oluşturulan raflarda sergilendi.


Geri Dön