29 / 03 / 2024

Vitra en büyük duvar karoları Inside ve Marmoline'ı tanıttı!

Vitra en büyük duvar karoları Inside ve Marmoline'ı tanıttı!

VitrA’nın Inside ve Marmoline karoları, büyük boyutlarıyla duvarlarda yeni bir dönem başlatıyor. Türkiye’nin 33x100 cm boyutlarında üretilen ilk ve tek duvar karosu özelliğini taşıyan yeni seriler, mekanlarda doğal bir dokunuş sağlıyor...



VitrA’nın Inside ve Marmoline karoları, büyük boyutlarıyla duvarlarda yeni bir dönem başlatıyor. Türkiye’nin 33x100 cm boyutlarında üretilen ilk ve tek duvar karosu özelliğini taşıyan yeni seriler, mekanlarda doğal bir dokunuş arayanlar tarafından tercih ediliyor.


İspanyol mermeri görünümlü Inside

 

VitrA’nın Inside duvar karoları, mekânlara şehrin doğallığını yansıtıyor. Dünyaca ünlü İspanyol mermeri Emprador'un dokusuyla tasarlanan ürün, yoğun damarlı yapısı ve doğal renkleriyle, mekânlarda ihtişamlı bir atmosfer yaratıyor. İlhamını Madrid’den alan Inside seri, dekorve bordür alternatifleriyle, mekânlar için farklı tasarım çözümleri sunuyor.

 

Marmara mermerinden ilham alan Marmoline

 

İstanbul’dan ilham alan Marmoline serisi, kalitesiyle tercih edilen Marmara mermerini yüzeylere taşıyor. Mermerin damarsız ve sert görünümüyle tezat oluşturan parlak tasarımı ve iri kristalli yapısı, mekâna ağırbaşlı bir hava katıyor. Diyagonal tasarımlı fonun duvarlara kazandırdığı doğal hareketlilik, yer karolarıyla zemine de taşınıyor. Seriyle uyumlu yer karoları ile özel kalıpta tasarlanan bitiş parçası ve süpürgelikler, bütünselliği sağlıyor.

 


Geri Dön