25 / 04 / 2024

VitrA Matrix serisi ile mekanlara derinlik kazandırıyor!

VitrA Matrix serisi ile mekanlara derinlik kazandırıyor!

VitrA PRO Technic karo koleksiyonunda yer alan Matrix serisi, mekanlara derinlik kazandırıyor. Dokunma hissi uyandıran 5 yüzey seçeneği ve 6 renk alternatif sunan yenilikçi Matrix serisi, hayal edilen kombinasyonları, özgürce tasarlama olanağı sağlıyor.



VitrA’nın, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO Technic karo koleksiyonunda yer alan Matrix serisi, mekanlara derinlik kazandırıyor. Dokunma hissi uyandıran 5 yüzey seçeneği ve 6 renk alternatif sunan yenilikçi Matrix serisi, hayal edilen kombinasyonları, özgürce tasarlama olanağı sağlıyor. Sade ve sofistike olarak tanımlanan seri, VitrA’nın tasarım ve üretim yetkinliğiyle, mekanlara yeni bir boyut katıyor.


Seride yer alan Matrix Random 1 karoları, organik yüzeyiyle dokunma ve titreşimleri hissetme isteği uyandırıyor. Matrix Random 2, dalgalı yüzeyiyle mekanlara derinlik katıyor. Matrix Plain karoları, duyguları uyandıran ipeksi bir yüzey sunuyor. Matrix Geometric 1, üç boyutlu tasarımı ve zarif görünümüyle, kullanıldığı yüzeyleri daha güçlü gösteriyor. Matrix Geometric 2 ise lineer tasarımıyla modern yaşam alanları yaratıyor.


Geri Dön