24 / 04 / 2024

VitrA 'nın Arkitekt Color ve Porselen Karo Serisi yenilendi!

VitrA 'nın Arkitekt Color ve Porselen Karo Serisi yenilendi!

Günümüzün ve geleceğin trendlerini inceleyen VitrA, endüstriyel ve ticari mekanlar için profesyonel kullanıma yönelik geliştirilen teknik ürün grubu Arkitekt Color ve Porselen Karo Serisi"nin renklerini yeniledi



Mimarların özgün dünyalarını yaratmasını sağlayan yeni seri, Almanya Hildesheim Uygulamalı Bilimler ve Sanatlar Üniversitesi Uluslararası Trend Araştırmaları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Markus Schlegel"in danışmanlığında hazırlandı. Sarı, turuncu, kırmızı, mavi, yeşil, turkuvaz, lacivert ve siyah olmak üzere 8 ana grupta tasarlanan seri, uyumlu renk geçişleri sayesinde kullanıcıyı yormayan 55 renk seçeneği sunuyor.

œTon içinde ton anlayışıyla yeni bir renk koleksiyonu sunan seride, farklı tonlar bir arada sunuluyor. Birbiriyle uyumlu geçişlere sahip sırlı ve sırsız karolarla yeni bir sistem oluşturan VitrA Arkitekt Color ve Porselen Karo Serisi, duvarlarda aynı renk grubundan farklı tonları sunarken, zeminlerde ise porselenin karoyla bütünleşmesini sağlıyor. Konutlardan ofislere, okullardan otel ve havuzlara kadar pek çok mekana uygun renk tonlarını barındıran seri, SPA"ların yanı sıra sağlık ve bakım alanlarında tercih edilen 4 temel rengi de içeriyor.


Geri Dön