19 / 03 / 2024

Vitra Shift+ banyo mobilyaları, banyoyu kişiselleştirme alternatifleri sunuyor!

Vitra Shift+ banyo mobilyaları, banyoyu kişiselleştirme alternatifleri sunuyor!

Vitra’ nın, küçük büyük bütün banyo alanlarında kullanılabilen Shift+ banyo mobilyaları, modülerliği sayesinde kişiselleştirilebiliyor. Büyük mekanlarda ise ek ünitelerle, banyonun fonksiyonelliği artırılıyor ve hayat kolaylaştırılıyor.



Serideki parçaların birleştirilmesiyle boyutları değiştirilen ve her yaştaki insanın rahatça kullanabileceği hale getirilen mobilyalarla, farklı banyolar oluşturulabiliyor. Büyük mekanlarda ise ek ünitelerle, banyonun fonksiyonelliği artırılıyor ve hayat kolaylaştırılıyor.

 

Uygun fiyatlı ve sade bir banyo serisi sunan Shift+, yenilik kadar konforu da ön plana çıkarıyor. Akrilik kaplama kullanılan seride, 3 renk, 2 malzeme, 2 derinlik seçeneği ve tekerlekli üniteler bulunuyor. Kişiye özel alanlar yaratan seri, çift çekmeceli dolaplar geniş saklama alanları yaratırken, 50 cm genişliğindeki lavabo dolabıyla, dar alanlara uygun çözümler sunuyor. Shift+ sadece dar alanlara değil, depolama alanı çözümüyle, geniş banyolar için de alternatif oluşturuyor. Beyaz ve moka seçeneklere sahip akrilik malzeme, parlak ve pürüzsüz yüzeyler sağlıyor.


Geri Dön