28 / 03 / 2024

VitrA, yeni ürünlerini Unicera 'da tanıttı!

VitrA, yeni ürünlerini Unicera 'da tanıttı!

VitrA, banyo ve karo koleksiyonlarındaki 2011 trendlerini, 2-6 Mart 2011 tarihleri arasında düzenlenen 23. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera 'da tanıttı...



VitrA, banyo ve karo koleksiyonlarındaki 2011 trendlerini, 2-6 Mart 2011 tarihleri arasında düzenlenen 23. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera 'da tanıttı. “Yeni, Yalın, Özgün Fikirler ” mottosunu taşıyan yeni marka kimliğiyle dikkat çeken VitrA 'nın 900 m2 'lik standında; yalın, tasarruflu ve doğal ürünler ön plandaydı. Standda, Artema 'nın yeni armatür serilerinin yanı sıra, Villeroy&Boch 'un karo ürünleri de yer aldı.

Standın gözdesi ise tasarım dünyasının yeni yıldızı olarak anılan genç Rus tasarımcı Dima Loginoff 'un VitrA için hazırladığı yeni karo koleksiyonuydu. Adeta görünmeyen 1 mm 'lik derzleriyle duvarda farklı ve etkileyici bir görsellik yaratan koleksiyon, ilk kez Unicera Fuarı 'nda görücüye çıktı. Gelecek 10 yılın tasarım trendlerini belirleyecekler arasında gösterilen Loginoff 'un yeteneğini, VitrA 'nın sofistike teknolojisiyle buluşturan yeni koleksiyon, Unicera 'nın ardından Türkiye 'nin yanı sıra Rusya 'da da satışa sunulacak.

VitrA 'nın 2011 banyo ve karo koleksiyonları, banyoyu sade, zarif, temiz ve işlevsel çizgilere büründürürken, Artema 'nın yeni serileri, tasarımın tasarruf ve ergonomiyle birleştiği kusursuz çözümler sunuyor. Yeni koleksiyonlar; modern, abartılı olmayan, yorucu çizgilerden arınmış, mekana ve kullanıcıya hükmetmeyen yaklaşımıyla, banyolarda yeni trendleri belirliyor. Unicera standını ziyaret edenler, teknolojinin son gözdesi i-pad 'ler ve interaktif ekranlar aracılığıyla, ürün bilgilerine istedikleri gibi ulaşıyor.


Geri Dön