25 / 04 / 2024

VitrA'dan yeni Sento asma klozet tasarımı!

VitrA'dan yeni Sento asma klozet tasarımı!

VitrA, tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Slim klozet kapağı, Sento asma klozet, Select ve Sirius kumanda panelleri, ayrıcalıklı bir banyo deneyimi sunuyor.



VitrA’nın Metropole serisinde yer alan klozet kapakları, modern tarzıyla mekâna mükemmel estetiği getiriyor. Dikdörtgen formundaki görünümüyle fark yaratan Slim klozet kapağı, inceliğiyle benzerlerinden ayrılıyor. Yavaş kapanma özelliğiyle daha sessiz ve çocuklu aileler için daha güvenli olan kapaklar, metal menteşesiyle montaj ve temizlik kolaylığı sunuyor.

 

VitrA’nın tasarladığı Sento asma klozetlerin zarif tasarımı ve gizli montaj özelliği, banyolara estetik bir görünüm kazandırıyor. Yalın formları ise kolayca temizlenmelerini sağlıyor. Good Design ve Plus X ödüllerine sahip olan Sento akıllı klozet, hijyene önem verenler için ideal kullanım imkânı sunuyor.

 

VitrA’nın Select ve Sirius kumanda paneli, banyolarda ayrıntıya değer verenlere şık çözümler sunuyor. Tek bir panel modeline uygulanabilen birçok renk seçeneği sunan kumanda panelleri altın, krom, siyah ve beyazın uyumlu kombinleriyle ön plana çıkıyor.


Geri Dön