20 / 04 / 2024

VitrA'dan yeni Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk serileri!

VitrA'dan yeni Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk serileri!

VitrA’nın yeni seramik serileri, Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk mekânlarda doğal bir dokunuş arayanlar tarafından tercih ediliyor. Yeni seramikler farklı doku ve tarzlardan esinlenilerek tasarlandı.



VitrA’nın yeni seramik serileri, modern ve şık tasarımlarıyla oturma odalarına özgün bir hava katıyor. Farklı doku ve tarzlardan esinlenilerek tasarlanan Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk serileri, mekânlarda doğal bir dokunuş arayanlar tarafından tercih ediliyor. VitrA’nın Ultra seramik serisi, son yılların en çok tercih edilen çimento görünümlü taş dokusunu zeminlere taşınıyor. Işıltılı yüzeyi ve parlak yansımalarıyla dikkat çeken Ultra, son yıllarda çok tercih edilen antrasit, gri, vizon, krem ve moka renkleriyle modern şehir evlerine yepyeni bir soluk getiriyor. Ultra serisi, 75x150 cm’e kadar büyüyen boyutlarıyla kesintisiz ve estetik yüzeyler yaratıyor.

 

Ahşap ve mermerin zarafetini ortaya çıkaran yeni sırlı porselen serisi Hot Chocolate, mekâna dinamik bir atmosfer katıyor. Kakao, vanilya, latte renklerindeki seride, 20x120 cm boyutunda ahşap; 80x80 ve 60x60 cm boyutlarında mermer görünümlü fonlar ve geometrik desen seçenekleri bulunuyor. Catwalk, çizgili dokusu ve hafif parlak dekorlarıyla, şık ve modern bir görünüm sunuyor. Işıltılı yapısıyla mekânları göz kamaştırıcı bir atmosfere kavuşturan seri, evlerde adeta bir moda esintisi yaşatıyor. Catwalk serisinin beyaz, gri, vizon renklerindeki çizgili dekorları, fonlarla uyumlu 40x80 cm boyutlarla sunuluyor.

 



Geri Dön