25 / 04 / 2024

VitrA’nın yeni ürünleri göz kamaştırıyor!

VitrA’nın yeni ürünleri göz kamaştırıyor!

VitrA’nın beton dokulu porselen seramik serileri, geniş ve yüksek tavanlı mekânlara doğal ve göz kamaştırıcı bir modernlik katıyor.



VitrA’nın beton dokulu porselen seramik serileri, geniş ve yüksek tavanlı mekânlara doğal ve göz kamaştırıcı bir modernlik katıyor.Ticari yapılarda da kullanılan beton dokulu seriler, işlem görmemiş ham görünümleriyle alışılagelmişin dışında bir atmosfer yaratıyor.

 

Parlak göz alıcı dokusu ve çarpıcı desenleriyle Ice & Smoke serisi, günün ilk saatlerinden aldığı ilhamla, yaşam alanlarına doğal ışığı yansıtıyor. Sıcak gri tonlarının ve beton dokusunun hakim olduğu seri, 80x80 cm, 60x60, 40x80 cm ve 10x80 cm boyutlarında, iç ve dış mekân seçenekleriyle sunuluyor.

 

Dinamik formlarla sofistike çizgileri bir araya getiren Piccadilly serisi, betonun sağlamlık ve katıksızlığını dekorasyona yansıtıyor. Ortama zarif ve ağırbaşlı bir hava katan seri, modern görünümüne klasik bir dokunuş ekleyen çiçek motifleri ve kesme bordür alternatifiyle fark yaratıyor.

 

Uptown serisi, mimari ve dekorasyonda popüler olan beton yüzeyleri, porselenin üstün nitelikleri ve dijital baskı teknolojisinin olanaklarıyla buluşturuyor. Konutların yanı sıra ticari yapılarda ve dış cephede de kullanılan ödüllü seri, doğal renk alternatifleri ve kolay temizlenme özelliğiyle dikkat çekiyor.

 



Geri Dön