19 / 04 / 2024

Viyana Ferien Turizm Fuarı’nda Antalya tanıtıldı!

Viyana Ferien Turizm Fuarı’nda Antalya tanıtıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Dönmez, “Son yaşanan olaylardan dolayı tedirgin olan Avusturyalılar son dakika satışlarında kendilerini gösterebilirler” dedi.



Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Dönmez, “Son yaşanan olaylardan dolayı tedirgin olan Avusturyalılar son dakika satışlarında kendilerini gösterebilirler” dedi. Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Dönmez, Avusturya’nın Başkenti Viyana’da düzenlenen Ferien Turizm Fuarı’nda Alanya’yı temsil etti. Dönmez, fuarla ilgili şunları söyledi:Alanya tanıtımı Turizm Bakanlığı standı içerisinde gerçekleşiyor. Standımıza Bakanlık ve acente yetkilileri ziyaretleri oldu. Avusturya TUI temsilcisi Angela Dursunlar, ile görüşme yaptım. Türkiye’ye genel anlamda ilginin az olduğunu söyleyerek mart ve nisan aylarına doğru bu durumun değişerek ilginin artacağını düşündüğünü belirtti. İstanbul merkezli Endemic Tur yetkilisi Sayın Serkan Aygören ile Alanya bisiklet turları konusunda görüşmeler yaptık. Kendisine destek olacağımızı ilettim. Viyana’dan da sorumlu Zürih Tanıtma Müşaviri Sayın Hilal Demirel’e Gazipaşa-Alanya Havalimanı başta olmak üzere bilgiler verdim. ALTAV Yönetim Kurulu tarafından adına düzenlenen plaket kendisine takdim edildi.


“ACENTELER MART VE NİSANI BEKLİYOR”


Türkiye’den fuara 20 kadar stant katılımı oldu ve bu rakamın yarısını Antalya bölgesi temsil etti. Rezervasyon rakamları iç açıcı değil. Mart ve nisan aylarında hareketlilik olacağı yönünde beklenti var. Son yaşanan olaylardan dolayı tedirgin olan Avusturyalılar son dakika satışlarında kendilerini gösterebilirler. Beklenti bu yönde. Yaptığım görüşmelerde Avusturyalı vatandaşlar ve tur acente yetkilileri vizelerin kaldırılması gerektiği konusunda hem fikirler.


Geri Dön