25 / 04 / 2024

Vizyon Park ve Kuyumcukent'te beşi bir yerde kampanyası başladı!

Vizyon Park ve Kuyumcukent'te beşi bir yerde kampanyası başladı!

Vizyon Park ve Kuyumcukent'te son ofis ve atölyeler satışa sunuldu. "Beşi Bir Yerde" kampanyasıyla avantajlı ödeme planları sunulan projede, 0 peşinat, 0 faiz, 60 ay vade ile hemen teslim imkânı sunuluyor...



İstanbul'un en hareketli noktalarından Bahçelievler'de konumlandırılan İstanbul Vizyon Park ve Kuyumcukent'te son ofis ve atölyeler satışa sunuldu. "Beşi Bir Yerde" kampanyasıyla avantajlı ödeme planları sunulan projede, 0 peşinat, 0 faiz, 60 ay vade ile hemen teslim imkânı sunuluyor. Bunun yanı sıra peşin alımlarda yüzde 20 oranında indirim sağlanırken, vadeli ödemelerde de peşinat verilmesi halinde özel indirim oranları uygulanıyor. 


1 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM 

Bugüne kadar 550 bin metrekarenin üzerinde alanı, yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırımı, 250 milyon TL'ye ulaşan özvarlığı ile Kuyaş, Türkiye'ye Kuyumcukent, Wedding World AVM ve İstanbul Vizyon Park'ı kazandırarak, bölgesini bir finans merkezine dönüştürdü. Kuyaş, 2. Maslak hattı olarak tanımlanan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce İstanbul'un yeni finans, ticaret ve turizm bölgesi olarak ilan edilen bu bölgede yatırımlarına devam ediyor. Merkez Bankası Avrupa Yakası Veznesi, Merkez Bankası Takas ve Saklama Merkezi, Borsa İstanbul Takas Merkezi, Darphane Saymanlık Veznesi, İstanbul Kuyumcular Odası Temsilciliği, İstanbul Ticaret Üniversitesi Mücevher Mühendisliği Laboratuvarı, İstanbul Altın Rafinerisi, Ulusal Bankaların Grup Merkezleri, Loomis, Bantaş ve Brinks gibi para taşıma şirketleri, Gümrük, teknoloji ve daha birçok sektörden seçkin kurum ve kuruluşların yerini aldığı Kuyumcukent ve İstanbul Vizyon Park'ta Avrupa Yakası'nda bir finans merkezi olacak. 



Sabah Gazetesi 


Geri Dön