29 / 03 / 2024

Vodafone Arena Eylül'de tamamlanacak!

Vodafone Arena Eylül'de tamamlanacak!

Vodafone Arena'da yapım çalışmaları sürüyor. Çatı inşaatında büyük mesafe kat edildiği, yakın zaman içinde de zeminin düzenlenmesine başlanacağı öğrenildi. 41 bin 903 kişilik dev statta çalışmaların; Eylül ayının sonunda tamamlanması hedefleniyor.



Kartal'ın yeni yuvasında yapım çalışmaları tam gaz sürüyor. Çatı inşaatında büyük mesafe kat edildiği, yakın zaman içinde de zeminin düzenlenmesine başlanacağı öğrenildi. 41 bin 903 kişilik dev statta çalışmaların; Eylül ayının sonunda tamamlanması hedefleniyor.


Siyah-Beyazlı camianın bitirilmesini merakla beklediği Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kaba inşaatı tamamlanan 41 bin 903 kişilik dev spor kompleksinde çatı inşaatının kolonlarının monte edilme süreci de sürüyor. Yapımına 7 gün ve 24 saat boyunca günde 3 vardiyayla devam edilen çatı çalışmalarının gelecek ay içinde tamamlanması planlanıyor. Ağustos ayında ise stadın zemininin yapımına başlanacağı, Eylül ayının sonunda da ince işçiliğin bitirileceği tahmin ediliyor. 


İlk akıllı stat olacak Bitirildiğinde kendi enerjisini kendisi üretecek olan Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı olacak. Dev spor kompleksi, futbol maçlarının yanı sıra; konser alanı, sanat ve kongre merkezi olarak da kullanılacak. Tribünlerdeki prekast dolgularının monte edildiği Vodafone Arena'da, 3 aylık süreç içinde bütün çalışmaların tamamlanması bekleniyor. 


Fanatik


Geri Dön