28 / 03 / 2024

Vodafone Arena inşaat çalışmalarında son durum!

Vodafone Arena inşaat çalışmalarında son durum!

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ Genel Müdürü İhsan Coşkun, Vodafone Arena inşaat çalışmalarında gelinen son durumu açıkladı.Vodafone Arena inşaat çalışmalarında son durum bilgileri haberimizde bulunuyor...



Kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Coşkun, Vodafone Arena inşaat çalışmalarında gelinen son durum ile ilgili şu bilgileri verdi:


"29.12.2013 tarihinde yeni adı ile D Blok inşaatının temeline başlanmıştır. 24 saat çalışma ile işlere devam edilmekte olup, D Blok'un (Kapalı Tribün) tamamı ve A Blok'un da (Eski Açık) yarısının temel inşaatları bitirilmiş, A Blok temel altında bulunan 96 adet 120'lik kazık imalatları bitirilmiştir. D Blok, -3.90; +2.30 ve 6.40 kotları inşaatları bitirilmiştir. D Blok kaba inşaatının tamamının nisan ayı sonundan önce bitirilmesine çalışılmaktadır."


Yapılan açıklamada, inşaatın son durumuyla ilgili detaylar şöyle devam etti:


"Stadyumun eski adı ile Yeni Açık tribünü ve Numaralı B Blok tribünü olan bölümünün kaba inşaat işçilikleri ihale edilmiş, sözleşme imzalanmış ve çalışmalara bir hafta içerisinde başlanacaktır. Tribün basamakları prefabrik işleri ihale edilmiş ve imalatlara başlanmıştır. Bu imalatlar kaba inşaatların testere kirişleri bittikçe yerlerine monte edileceklerdir. Dış cephe Küfeki taşı kaplama ihalesi, koltuk ve çatı ihaleleri hazırlıkları devam etmektedir. Anıtlar Kurulu'na verilen restorasyon projemiz ise onaylanmış olup, bu kısımda da imalatlara başlanılacaktır."


AA


Geri Dön