24 / 04 / 2024

Vodafone Arena inşaatının son aşamaları #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor!

Vodafone Arena inşaatının son aşamaları #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor!

Beşiktaş JK ile Vodafone Türkiye, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. "Anılar Sahada" projesi, Vodafone Arena’nın geri sayım coşkusunu paylaşma amacıyla hayata geçirilen ikinci dijital proje.



Koltuk montajıyla taraftarların tribün anılarını ölümsüzleştiren Vodafone şimdi de Beşiktaşlı futbolcuların anılarının derlendiği "Anılar Sahada" isimli dijital projeyi hayata geçirdi.


Şirketten yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında anilarsahada.vodafonearena.com.tr sitesine giren kullanıcılar, istedikleri seneye tıklayarak o sene çim sahada neler yaşanmış, hangi destanlar yazılmış okuyabilecek ve dilerlerse bu anıları sosyal medyadan paylaşabilecekler. Böylelikle Beşiktaş tarihine damgasını vuran anlar bir çeşit dijital müzeye dönüştürülmüş olacak.


"Anılar Sahada" projesi, Vodafone Arena’nın geri sayım coşkusunu paylaşma amacıyla hayata geçirilen ikinci dijital proje. Bundan önce “Bu Koltuklar Şahit” projesiyle bukoltuklarsahit.vodafonearena.com.tr adresi üzerinde taraftarların tribün anıları derlendi. Beşiktaşlılar tarafından yoğun ilgi gören siteye ilk ayında 3 bine yakın anı bırakıldı.


AA




Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Vodafone Arena inşaatında sona yaklaşılırken, bu süreci Beşiktaş taraftarıyla kutlamak isteyen Vodafone, "Anılar Sahada" isimli yeni bir dijital bir projeyi daha hayata geçirdi. Proje kapsamında "anilarsahada.vodafonearena.com.tr" adresine giren Beşiktaşlılar, istedikleri seneye tıklayarak, o sene çim sahada Beşiktaş tarihine damgasını vurmuş anları görebilecek. 



Cumhuriyet



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Vodafone Arena’nın açılış maçına günler kala bu süreci Beşiktaş taraftarlarıyla kutlamak isteyen Vodafone, Beiktaşlı futbulcuların anılarını barındıran ‘Anılar Sahada’ isimli yeni dijital projesini hayata geçirdi.


Taraftarlar vodafonearena.com.tr sitesinden istedikleri tarihe tıklayıp Beşiktaş’ın o tarihe damga vurmuş anılarını görebilecek. Bu dijital müzede hikayeler okunabilecek ve sosyal medya hesaplarında paylaşılabilecek.


Sözcü


Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. Koltuk montajıyla taraftarların anılarını ölümsüzleştiren Vodafone şimdi de çim sahada önemli başarılara imza atan Beşiktaşlı futbolcuların anılarının derlendiği "Anılar Sahada" isimli dijital projeyi hayata geçirdi. Proje kapsamında anilarsahada.vodafonearena.com.tr sitesine giren kullanıcılar, istedikleri seneye tıklayarak o sene çim sahada neler yaşanmış, okuyabilecek ve dilerlerse bu anıları sosyal medyadan paylaşabilecekler. 



Karar




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....



Beşiktaş ile Vodafone Türkiye, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. Koltuk montajıyla taraftarların tribün anılarını ölümsüzleştiren Vodafone şimdi de Beşiktaşlı futbolcuların anılarının derlendiği "Anılar Sahada" isimli dijital projeyi hayata geçirdi. Anilarsahada.vodafonearena.com.tr sitesine giren kullanıcılar, istedikleri seneye tıklayarak o sene çim sahada neler yaşanmış, hangi destanlar yazılmış okuyabilecek ve dilerlerse bu anıları sosyal medyadan paylaşabilecekler. Böylelikle Beşiktaş tarihine damgasını vuran anlar bir çeşit dijital müzeye dönüştürülmüş olacak. 



Posta


Geri Dön