25 / 04 / 2024

Vodafone Arena Stadı'na tam puan!

Vodafone Arena Stadı'na tam puan!

Başta hibrit çim olmak üzere yayın altyapısı, kullanılan teknoloji ve localara tam puan veren UEFA heyeti, Beşiktaş’a “Umarız bu eşsiz stat ve atmosferde güzel maçlar oynar, başarılı sonuçlar alınırsınız” temennisinde bulundu



Beşiktaş, Dinamo Kiev maçıyla birlikte Vodafone Arena'da Şampiyonlar Ligi'ne ilk kez ev sahipliği yapacak. Siyah-beyazlıların Avrupa'nın bir numaralı kupasına direkt katılma hakkı elde etmesinin ardından 70 kalemde kıstas içeren standartları yönetimin önüne koyan UEFA, denetim heyetini Kartal'ın yeni stadına gönderdi. Yaklaşık 3.5 aylık hazırlık dönemi sonrasında gerçekleşen ziyarette Vodafone Arena, UEFA'dan büyük övgü aldı.


HİBRİT ÇİME HAYRAN KALDILAR

Teftişte; kullanılan teknoloji, localardaki konfor, stat içi seyirci yaşam alanları, soyunma odaları ve canlı yayın altyapısı başta olmak üzere birçok konuda Arena'ya tam puan veren heyet, özellikle hibrit çim uygulamasına hayran kaldı. Hazırlanan raporda, bu kalite çimin Avrupa'nın çok az stadında olduğu belirtildi. UEFA heyetinin dikkatini özellikle çeken bir başka konu ise locaların konforu ve bu bölümdeki lüks uygulamalar oldu.


BEŞ YILDIZLI OTEL HAVASI VAR

Localara yönelik "Beş yıldızlı otel havası var" yaklaşımında bulunan heyet üyeleri, "Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde olmasından son derece memnunuz. Umarız bu eşsiz stat ve atmosferde güzel maçlar oynayıp başarılı sonuçlar alırsınız" diyerek ziyaretlerini tamamladılar. UEFA'nın stattan son derece memnun kalması Beşiktaş'ın yüzünü güldürdü. Yönetim kurulu ve üyeleri, "Vodafone Arena yapım sürecindeyken çok cefa çektik, şimdi sefasını sürme zamanı. Bu statta tarih yazarak dünyanın en büyük kulüplerinden birisi olacağız" ifadelerini kullandılar.



Sabah


Geri Dön