25 / 04 / 2024

Vodafone Arena Stadı'nın adı değişecek mi?

Vodafone Arena Stadı'nın adı değişecek mi?

Vodafone Arena Stadı'nın Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba'nın ölümüyle birlikte isminin değişmesi gündeme geldi. Bu konuyla ilgili net bir karar çıkmamış olsa da şu ana kadar 9 bin 170 kişinin imzası toplandı.



Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde 13 Ağustos'ta vefat etmişti. Vefatı üzerine Beşiktaş'ın yeni yapılan Vodafone Arena Stadı'nın isminin Süleyman Seba ismini alması için imza kampanyası başlatıldı. 


Kampanya şu an 9 bin 170 destekçiye ulaştı. Ancak 830 kişi daha imza atarsa Vodafone Telekomünikasyon A.Ş ve Beşiktaş A.Ş'nin kararı beklenecek. 


Öte yandan Beşiktaş'ın tribün grubu çArşı da Süleyman Seba'nın ölüm töreninde BJK Başkanı Fikret Orman'a "Stadın adını Seba yapsana" tezahüratlarında bulunmuştu. Orman ise yaptığı açıklamada ''Yönetim Kurulu'nda da konuşacağız, isteğimiz bu yönde. Süleyman Seba'nın ismi ile yanyana olmak her sponsora katkı sağlar." ifadelerinde bulunmuştu. 


Vodafone Arena Stadı nın adı değişecek mi?


İmza kampanyası: 

Efsane Başkanımız Süleyman Seba isminin yeni stadımızda anılması ve bu büyük değerinin gelecek nesillere aktarılması için, yapılmakta olan Vodafone Arena Stadı'nın açılışıyla birlikte isminin "Süleyman Seba Vodafone Arena" olarak değiştirilmesini istiyoruz.


Kime: 

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş 

Beşiktaş A.Ş 

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş 

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş 

Beşiktaş Taraftarları olarak yapılmakta olan Vodafone Arena Stadı'nın açılışıyla birlikte isminin " Süleyman Seba Vodafone Arena " olarak değiştirilmesini istiyoruz

Saygılarımla, 


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön