28 / 03 / 2024

Vodafone Arena Stadı'nın çatısı neden çöktü?

Vodafone Arena Stadı'nın çatısı neden çöktü?

Vodafone Arena’da yapılan çalışmalar sırasında yaşanan kaza ile ilgili stadın mimarı Bünyamin Derman açıklamalarda bulundu. Derman, kazanın vinçten kaynaklandığını belirtti.



Vodafone Arena’da yapılan çalışmalar sırasında yaşanan kaza ile ilgili stadın mimarı Bünyamin Derman açıklamalarda bulundu.


Vodafone Arena'da dün akşam yapılan çalışmalar sırasında talihsiz bir kaza yaşanmış ve çatı iskelesinin bir bölümünün çökmesi nedeniyle 2 kişi de yaralanmıştı. Konu ile ilgili Vodafone Arena Stadı'nın Mimarı Bünyamin Derman, yaşanan olay hakkında açıklamalarda bulundu. Derman, Haber1903'e yaptığı açıklamada;


'Birkaç gün aksar ama sorun değil'


Vinçten kaynaklanan bir kaza olduğunu belirten Bünyamin Derman; “Çalışmalar devam ediyor. Birkaç gün aksar ama sorun değil. Ölümlü bir kaza olmasın da çok bir şey yok. Gece çalışılıyor, hızlı da çalışılıyor ve yerde hareket oluyor. Vinçten kaynaklı bir operatör hatası. Başkanın da dediği gibi mümkün olan en kısa zamanda stat bitecek. Çünkü artık zaman da kalmadı. Orada herkes deli gibi çalışıyor. Her şantiyede böyle şeyler olur. Çalışanları Allah korudu. İnşallah Beşiktaşımız'a güzel bir stat yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.


Yeni Şafak


Geri Dön