28 / 03 / 2024

Vodafone Arena Stadı'nın inşaatı devam edecek mi?

Vodafone Arena Stadı'nın inşaatı devam edecek mi?

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fikret Orman'ın sarfetmiş olduğu "Taraftarıma biraz beyaz yalan söyledim" sözleri hakkında açıklama yaptı. Peki Vodafone Arena Stadyumu inşaatı devam edecek mi?



Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fikret Orman'ın  Lig TV yayınında verdiği röportaj esnasında sarfetmiş olduğu "Taraftarıma biraz beyaz yalan söyledim" sözleri hakkında açıklama yaptı. 



Açıklama:

Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Fikret Orman  yapımı devam etmekte olan Vodafone Arena Stadının yapımıyla ilgili olarak zaman zaman Stadyum İnşaatının bitirilmesine yönelik  hedef  tarihleri içeren ve aynı zamanda çalışanları motivasyon amaçlı  bazı beyanlarda bulunmaktadır.


Sayın Fikret Orman'ın  Lig TV yayınında verdiği röportaj esnasında sarfetmiş olduğu "Taraftarıma biraz beyaz yalan söyledim" sözlerindeki beyaz yalan ifadesinin  bu bağlamda değerlendirilmesi gerektiği açık olup, bu beyan   kamuoyunu, taraftarlarımızı ve yatırımcılarımızı yanıltma amacı taşımamaktadır. Vodafone Arena Stadyumu inşaatı halen sürmekte olup, inşaatın tamamlanması ve Stadyumun hizmete girmesi için tüm imkanlar seferber edilmektedir.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.



Geri Dön