26 / 04 / 2024

Vodafone Arena'da gecikme olmayacak!

Vodafone Arena'da gecikme olmayacak!

Vodafone Arena'da gecikme olmayacak. Sky360'a konuşan Beşiktaş'ta başkan olan Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı'nın inşaatında bir gecikme olmayacağını söyledi. Orman, takım olarak ligde iddialı olduklarını belirtti...



Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı'nın inşaatında bir gecikme olmayacağını söyledi. Sky360'a konuşan Başkan Orman, camianın önde gelen isimlerinden Metin Keçeli'nin stadın zamanında yetişmeyeceği iddialarıyla ilgili, 'Beşiktaş gelecek sezonun başlangıcından itibaren yeni yapılan statta oynayacak. Biz de o gayret içerisindeyiz. Ben bu açıklamayı birçok kez yaptım. Metin abi bu baskıyı üzerimden almak için bunu söylemiştir' dedi.


LİGDE İDDİALIYIZ

Takım olarak ligde iddialı olduklarını belirten Orman, 'Beşiktaş tabii ki şampiyonlukta iddialı bir ekip. Önümüzde alacağımız çok puan olduğuna inanıyorum' şeklinde konuştu. Başkan Orman, Rize'nin kendi memleketi olduğunu belirterek, bugün oynanacak Rizespor maçının centilmence geçmesi temennisinde bulundu.

Bilic'ten Tolga'ya çiçek

Beşiktaş kafilesi, dün Rize'ye giderken takımı karşılayan taraftarlardan biri elindeki çiçeği kime vereceği konusunda kararsız kalınca neşeli anlar yaşandı. Çiçeği alan Bilic, öpüp tokalaşarak kaleci Tolga'ya takdim etti.


Yenişafak


Geri Dön