25 / 04 / 2024

Vodafone Arena'da sona gelindi!

Vodafone Arena'da sona gelindi!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın açılış tarihi önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanması bekleniyor. Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında hızla sonra yaklaşılıyor.



Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın açılış tarihi önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanması bekleniyor


Vodafone Arena'da çelik çatının üzeri kaplanmaya başlanılırken, koltuklarla yazılan "Beşiktaş" yazısı da tamamlandı. Futbol oynanacak zeminden vinçler dışarı çıkarılırken, çimlendirme öncesi zemin hazırlık çalışmaları sürüyor. Stadın ne zaman açılacağının önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir toplantıyla açıklanması bekleniyor.


ÇATI KAPLANMAYA BAŞLANDI

Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında hızla sonra yaklaşılıyor. Çelik çatı inşaatının tamamlanmasının ardından çatı kaplama işlemine geçildi. Çatı kaplama işlemenin önümüzdeki ay içinde tamamlanması planlanıyor.


TRİBÜNLERDEKİ "BEŞİKTAŞ" YAZISI TAMAMLANDI

Öte yandan tribünlerdeki koltuk takılması çalışmalarına da hız verildi. Şu ana kadar stadyumunda bulunan koltukların yüzde 50'sinden fazlası yerlerine takıldığı belirtildi. Öte yandan koltuklarla yazılan "Vodafone Arena" ve "Beşiktaş" yazıları da tamamlandı.


Futbol sahasının yapımı da hızla sürüyor. Çelik çatı iskeletinin yerine yerleştirilmesiyle, stadyumun içinde bulunan 3 dev vinç sökülerek dışarı çıkarıldı. Proje gereği 50 cm alçaltılan zeminde çimlendirme öncesi son hazırlıkların yapıldığı belirtildi.


Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın kesin açılış tarihi ise önümüdeki günlerde düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanması bekleniyor.


Habertürk


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


 Beşiktaş'ın yapımı süren yeni stadyumu Vodafone Arena'da çelik çatının üzeri kaplanmaya başlanırken, koltuklarla yazılan "Beşiktaş" yazısı da tamamlandı. Ayrıca çelik çatı inşaatının tamamlanmasının ardından çatı kaplama işlemine geçildi Çatı kaplama işleminin önümüzdeki ay içinde tamamlanması planlanıyor. 


Bugün



Haber Yurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Beşiktaş'ın yapımı süren yeni stadyumu Vodafone Arena'da çelik çatının üzeri kaplanmaya başlanırken, stadın ne zaman açılacağının önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir toplantıyla açıklanması bekleniyor.


DOLMABAHÇE'DE eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında hızla sonra yaklaşılıyor. Çelik çatı inşaatının tamamlanmasının ardından çatı kaplama işlemine geçildi. Çatı kaplama işlemenin önümüzdeki ay içinde tamamlanması planlanıyor. Öte yandan tribünlerdeki koltuk takılması çalışmalarına da hız verildi. Şu ana kadar stadyumunda bulunan koltukların yüzde 50'sinden fazlası yerlerine takıldığı belirtildi. Öte yandan koltuklarla yazılan "Vodafone Arena" ve "Beşiktaş" yazıları da tamamlandı. 


Vinçler dışarı çıkartıldı Futbol sahasının yapımı da hızla sürüyor. Çelik çatı iskeletinin yerine yerleştirilmesiyle, stadyumun içinde bulunan 3 dev vinç sökülerek dışarı çıkarıldı. Tribünlerdeki yazılar tamamlandı Proje gereği 50 cm alçaltılan zeminde çimlendirme öncesi son hazırlıkların yapıldığı belirtildi. Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın kesin açılış tarihi ise önümüdeki günlerde düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanması bekleniyor. 


Yurt Gazetesi


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


Kararların ilki Beşiktaş Kulübü'nün üç efsane ismi ile ilgili...

Vodafone Arena’nın numaralı alt tribününe kurucularından Şeref Bey'in, kapalı alt tribüne ise unutulmaz futbolculardan Baba Hakkı’nın adı verilecek.

Beşiktaş yönetimi ayrıca, futboluyla olduğu kadar futbol yazarlığıyla da basında ayrıcalıklı bir yer edinen eski futbolcusu Vedat Okyar’ın adını da basın tribününe verme kararı aldı.

Stadın isim sponsorluğu için 115 milyon dolara Vodafone Arena ile 10 yıllığına anlaşan siyah beyazlılar, deniz tarafındaki kale arkasının isim sponsorluğunu Denizbank’a, diğer kale arkasının isim sponsorluğunu da Spor Toto’ya satmıştı.

TARAFTAR İSİMLERİ DE YAZILACAK

Kulübün bir diğer projesi de taraftarların isimlerinin olduğu plakaların stat duvarlarına asılması... Buna göre, belirlenecek bir ücret karşılığında isteyen taraftarların isimlerinin yazılı olduğu plakalar bir yıl boyunca stat duvarına çakılacak. 
Benzer uygulamalar Avrupa’nın önde gelen kulüpleri tarafından da hayata geçirilmiş durumda.

KOLTUKLARIN YARISINDAN FAZLASI TAKILDI

Bu arada, stadyum inşaatında hızla sonra yaklaşılıyor. Çelik çatı inşaatının tamamlanmasının ardından çatı kaplama işlemine geçildi. Çatı kaplama işlemenin önümüzdeki ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Tribünlerdeki koltuk takılması çalışmalarına da hız verildi.  Şu ana kadar stadyumunda bulunan koltukların yüzde 50’sinden fazlası yerlerine takıldığı belirtildi. Koltuklarla yazılan "Vodafone Arena" ve "Beşiktaş" yazıları da tamamlandı.

VİNÇLER DIŞARI ÇIKARILDI

Futbol sahasının  yapımı  da hızla sürüyor.  Çelik çatı iskeletinin yerine yerleştirilmesiyle, stadyumun içinde bulunan 3 dev vinç sökülerek dışarı çıkarıldı. Proje gereği 50 santimetre alçaltılan zeminde çimlendirme öncesi son hazırlıkların yapıldığı belirtildi.

Beşiktaş’ın yeni stadyumu Vodafone Arena’nın kesin açılış tarihi ise önümüdeki günlerde düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanması bekleniyor.

Hürriyet


Geri Dön