17 / 04 / 2024

Vodafone Arena'nın 5 Nisan'da açılması planlanıyor!

Vodafone Arena'nın 5 Nisan'da açılması planlanıyor!

Beşiktaş’ta taraftarların sabırsızlıkla ve heyecanla beklediği Vodafone Arena’da sona yaklaşılırken, stadın açılış tarihi de belli oldu. Süleyman Seba’nın doğum günü olan 5 Nisan'da Vodafone Arena’nın resmi açılışının yapılması planlanıyor.



Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş’ta taraftarların sabırsızlıkla beklediği Vodafone Arena’da sona yaklaşılırken, stadın açılış tarihi de belli oldu. Efsane başkan Süleyman Seba’nın doğum günü olan 5 Nisan salı günü Vodafone Arena’nın resmi açılışının yapılması planlanırken, Siyah-Beyazlılar, ilk maçını da 9 Nisan’da Bursaspor ile yapacak. 2013’ün yaz aylarında yıkılan ve Kasım 2013’te yeniden inşaa çalışmalarına başlanan Arena’nın açılışı, üst üste yaşanan aksaklıklar sebebiyle uzun bir süreli ertelemeye maruz kalsa da Başkan Fikret Orman, perşembe günü stadın ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşacak.


BUZLAR ERİYECEK


Stat açılışında Bursaspor’un tercih edilmesi, iki takım arasındaki buzların da erimesine vesile olacak. Geçtiğimiz yıllarda iki takım arasında oynanan maçların öncesi ve sonrasında yaşanan olaylar sebebiyle ceza alan kulüpler, Vodafone Arena’nın açılış maçında barış tohumları ekecek. Karşılaşmaya Bursasporlu taraftarların da gelmesi bekleniyor. İki taraf Fair-Play mesajı vermeyi amaçlıyor. Açılışa ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BaşbakanAhmet Davutoğlu katılacak.


Yeni Yüzyıl


Geri Dön