29 / 03 / 2024

Vodafone Arena'nın kaba inşaatı 29 Aralık'ta bitiyor!

Vodafone Arena'nın kaba inşaatı 29 Aralık'ta bitiyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kabası 29 Aralık’ta bitecek yeni stadın kalan loca satışı için Vodafone Arena’da yılbaşı partisi verecek. Orman, “146 locadan 122 tanesini sattık. 24 taneyi de önümüzdeki dönemde satarız. İlgiden mutluyuz." dedi...



Orman, kabası 29 Aralık’ta bitecek yeni stadın kalan loca satışı için Vodafone Arena’da yılbaşı partisi verecek.


BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, stadın kaba inşaatının 29 Aralık’ta biteceğini belirtirken, “146 locadan 122 tanesini sattık. 24 taneyi de önümüzdeki dönemde satarız. İlgiden mutluyuz. Rakiplerimiz kendi statlarında oynarken yakalayamadıkları oranı biz inşaat halindeyken yakaladık bu çok önemli. 1903 tribünü ile VIP tribününe ilgi gösteriyoruz. Burada bir yılbaşı partisi vereceğiz. Ondan sonra ilginin daha da artacağına inanıyoruz” dedi.

Vodafone Arena’nın tamamlanan ilk locasında yapılan BJK TV’nin yayınına katılan Orman, yapılamaz denilen statta artık sona geldiklerini söyledi. İşte Orman’ın açıklamalarından bölümler:


‘ŞAMPiYON BiZ OLACAĞIZ’


Stadın yüzde 60’ı yerin altında. Bu nedenle maliyetler yükseldi. Hafriyat 1 yıl sürdü. Çok zorlandık. Birçok sıkıntı geride kaldı. Artık sonlara geliyoruz. Şampiyonluk kupasını Vodafone Arena’da kaldırmak istiyoruz. Beşiktaş camiasının bu sene şampiyon olacağına inanıyorum. Her türlü engellemelere rağmen bunu düşünüyorum.


Hürriyet 


Geri Dön