24 / 04 / 2024

Vodafone Arena’nın koltukları düzensiz mi yerleştiriliyor?

Vodafone Arena’nın koltukları düzensiz mi yerleştiriliyor?

Beşiktaş İletişim Direktörü Rıdvan Akar'dan,montajı süren Vodafone Arena koltukları hakkında yapılan eleştirilere cevap geldi. Akar, "“Koltuklar koyudan beyaza doğru fiziksel dizimi ile bilgisayarla tek tek belirlendi." dedi.



Beşiktaş taraftarlarının tamamlanmasını sabırsızlıkla beklediği Vodafone Arena ile ilgili bir açıklamada kulüp iletişim direktörü Rıdvan Akar’dan geldi.


Stadın açılışı için gün sayılmaya başlanırken Vodafone Arena’dan paylaşılan son fotoğraflarda montajı yapılan koltukların düzensiz gözükmesi Beşiktaşlıların tepkisine neden olmuştu.


Konuyla ilgili kişisel Twitter hesabından açıklama yapan Rıdvan Akar, koltuklarla ilgili yapılan açıklamaların Beşiktaşlıların her ayrıntıyı sahiplenmesine ve aidiyet duygusunu göstermesine bağlayarak; “Koltuklar koyudan beyaza doğru fiziksel dizimi ile bilgisayarla tek tek belirlendi. Kimse gelişigüzel döşeyemez. Diğer bütün statlardan farklı olarak koltuklar betona değil, çelik 1 platforma monte ediliyor. Pratik ve düzenli oluyor” ifadelerini kullandı.


“Koltuklar ip gibi olacak”


Stat koltuklarının ip gibi olacağı garantisini veren Akar, “Önce bütün koltukların tamamı platforma vida sıkıştırılmadan döşenecek. Sonra platformda düzenlenecek. İp gibi olacak. platformda monte olduğu için son aşamada acaba 1 kaç koltuk daha sığdırılabilir mi diye beklenecek. Söküp takması pratik” dedi.


Koltuklara isim yazılması gündemde


Bir taraftarın “Koltuklara isteyenler 50 tl verip adını yazdırabilir böyle bir uygulamada ek gelir elde etmis olur kulup olmaz mı?” sorusuna da yanıt veren Akar, “Bu öneri dikkate alındı. Tartışılıyor” dedi.


Akşam


Geri Dön