25 / 04 / 2024

Vodafone Arena'nın tamamlanması 1 ay gecikebilir!

Vodafone Arena'nın tamamlanması 1 ay gecikebilir!

Siyah-Beyazlı camianın tamamlanmasını dört gözle beklediği Vodafone Arena’nın çatı montajında sıkıntı yaşanıyor.



Siyah-Beyazlı camianın tamamlanmasını dört gözle beklediği Vodafone Arena’nın çatı montajında sıkıntı yaşanıyor. Temmuz ayında çatı inşaatının iskelesinde yaşanan kaza nedeniyle inşaat geçici süre ile durdurulurken bu kez de çatının montajında beklenmeyen problemler yaşandı.


Çatı iskelesinin yükseltilmesinde bazı somunların ve demirlerin yerinden çıkması sebebiyle kontrol sü- reci tekrar başlatılırken Vodafone Arena’nın sosyal medya hesabından 8 Ekim’de yapılan “Vidalar sıkıldı, halatlar gerildi, krikolara yük bindirme işlemi devam ediyor! Güzel günler yakın.” paylaşımının ardından çatı ile ilgili herhangi bir bildirim yapılmaması dikkatlerden kaçmadı. Siyah- Beyazlı kulübün, çatıyı bugün 20 cm kaldırarak yeni bir deneme yapacağı öğrenilirken olası yeni bir sorunda inşaatın tamamlanmasının bir ay daha gecikeceği gelen bilgiler arasında.


Heykel onarıldı


Beşiktaş’ın efsanevi başkanı Süleyman Seba’nın İzmir’de zarar gören heykeli onarıldı. Yaklaşık 10 gün önce zarar gören onarımının ardından yeniden Bornova’da sergilenmeye başlandı.


Cumhuriyet


Geri Dön