19 / 04 / 2024

Vogue Bomonti'de fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Vogue Bomonti'de fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Ayse Yapı tarafından Şişli Bomonti’de hayata geçirilen Vogue Bomonti'de lansmana özel satışlar başladı. Projede daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor.



Ayse Yapı güvencesi ile İstanbul’un en kıymetli lokasyonlarından birisinde Şişli Bomonti’de yükselen Vogue Bomonti, akıllı yatırım ve konforlu yaşamı bir arada sunuyor. Proje, lansmana özel 300.000 TL’den başlayan fiyatları ile dikkat çekiyor.


Butik yaşam ve yatırım projeleri sunan Ayse Yapı; farklı, vizyoner, sürdürülebilir yeni projeleri doğrultusunda nitelikli konut ve iş yerlerini şehirle buluşturmaya devam ediyor. Firma, Kurtköy’de tamamlanan Vogue Kurtköy ve Ataşehir’de yapımı devam eden Vogue Business Center ile adından söz ettirmişti.


Ayse Yapı, İstanbul’un gözde yaşam merkezlerinden Bomonti’de yer alan yeni projesi ile İstanbul’a yeni bir değer katmaya hazırlanıyor. Ayse Yapı’nın yeni projesi Vogue Bomonti; konumlandığı lokasyon ile göz dolduran bir proje. Yapılan yatırıma kısa sürede geri dönüş vadeden proje, lansmana özel 300.000 TL’den başlayan fiyatlar ile  ev sahibi olma imkânı tanıyor.


Yaşam ve yatırım bir arada 

Stüdyo dairelerden 3+1 daire seçeneklerine, alternatif sunan Vogue Bomonti, işlevsel metrekare kullanımı, nostalji ile modernliği buluşturan mimarisi, kaliteli malzeme seçimi ile konforlu bir yaşam sunmaya hazırlanıyor. Yüksek tavanlı loft daireleri ile fark yaratan Vogue Bomonti, İstanbul’un enerjisinin yansıdığı şık yapıları görüyor ve eşsiz İstanbul manzarasını cömert bir şekilde sunuyor.


Proje; kapalı otopark, fitness salonu, VIP hizmetler, güvenlik, merkezi noktalara shuttle, sosyal tesis, her daireye özel depo alanı gibi sosyal donatılar ile de yaşamı kolaylaştırıyor. Ayse Yapı’nın yenilikçi anlayışı ile yükselen Vogue Bomonti; hayatı İstanbul’un tam da içinde yaşamak isteyenleri ve akıllı yatırım yapmak isteyenleri bekliyor.


Hayatın ritmi elinizin altında 

Vogue Bomonti; bitmez tükenmez enerjisi, tarihi, kültür, sanat ve eğlence hayatı ile başka şehirlere benzemeyen İstanbul’un kalbinde yer alıyor. Bomontiada’nın yanı başında yükselen proje, dakikalar içerisinde Taksim, Nişantaşı ve Beşiktaş’a ulaşma imkânı sunuyor. Köklü eğitim kurumlarına, alışveriş merkezlerine, iş, eğlence, kültür ve sanat merkezlerine komşu olan Vogue Bomonti, İstanbul’un temposunu yakalamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olma özelliği taşıyor.


Dört bir yanında yaşamın olanca enerji ile aktığı Vogue Bomonti; Boğaz Köprüsü’ne, Taksim’e ve Mecidiyeköy’e 2 dakika, havaalanına kolay ulaşım sağlayan Piyalepaşa Tüneli’ne 2 dakika, Beşiktaş’a ise 5 dakika mesafede yer alıyor. Ulaşıma harcanan zamanın keyfe dönüşmesini vadeden proje; 5 dakikada Boğaz’a ulaştıracak Dolmabahçe Tüneli, E5, Nişantaşı’nın yanı başında yükseliyor.


Ayse Yapı Vogue Kurtköy’de de Fırsatlar Sunuyor

Ayse Yapı, iyi bir yatırım ve iyi bir geleceği bir arada sunan Vogue Kurtköy’de de benzersiz fırsatlar sunuyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesinde yer alan Vogue Kurtköy’de tamamlanan 250 daireden son 20’sinin, 210.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışı devam ediyor.



Web: www.voguebomonti.com


Geri Dön