26 / 04 / 2024

Isı yalıtımı hakkında merak edilenler!

Isı yalıtımı hakkında merak edilenler!

Isı yalıtımı dendiğinde ilk akla gelen firmalardan biri olan Volkan Aktaş Yalıtım-İnşaat ve Dekorasyon, tecrübeli kadrosuyla hem sıcacık yuvalar yapıyor hem de Çankırı'nın çehresini değiştirmeye devam ediyor.



"Isı yalıtımı ciddi bir iştir. Uzmanlık ve tecrübe ister" düsturundan yola çıkarak, Çankırı'daki birçok binayı, yalıtımla buluştururken iç dekorasyonda yenilikler sunan Volkan Aktaş İnşaat, hem evinizi hem de uygun fiyatlarıyla cebinizi ısıtıyor.  Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Aktaş, ısı yalıtımıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. 


Firmamız enerjiyi azaltmak ve daha rahat ortamlarda yaşamak için gereklidir. Yalıtımla, binaların dış cephe duvarları, cam ve doğramaları, çatıları, döşemeleri ve tesisatlarında ısı geçişini azaltan önlemler alabilirsiniz. 


Yönetmeliklere uygun yapılacak ısı yalıtımı, ısınma veya serinleme amacıyla yaptığınız harcamaların yaklaşık yarısını tasarruf etmenize imkan A Isı yalıtımı yaptırmak isteyenlere uyarılarda bulunan Aktaş, "Hangi ürünle olursa olsun mantolamanın ısı yalıtımı sağlayacağı yönünde yanlış bir rakam var. Oysa merpen altında herhangi bu denetim yapılmadan, üretilen ürünler ne yazık ki ileride çok büyük sorunların yaşanmasına neden oluyor. Bu nedenle harcanan binlerce lira çöpe gidiyor. 


Firmalarının 2011 yılından beri Çankırılara hizmet verdiğini vurgulayan Aktaş, "Faaliyete başladığımız 2011 yılında bugüne kadar yaklaşık 110 binanın ısı yalıtımım yaparak ev ekonomilerine katkı sağladık. 110 bina yaklaşık 165 bin metrekare alan demek. Bu rakam çok ciddi bir tecrübe ve deneyim anlamına da geliyor elbette." dedi. 


Aktaş, firma olarak dünyaca ünlü markaların ürünlerini kullandıklarını belirterek, "Gerek ısı yalıtımı olsun, gerek kullanılan boyalar olsun, gerekse iç dekorasyon olsun Çankırı insanına en iyi hizmeti vermek için yelpazemizi oldukça geniş tutuyoruz. Dünyaca ünlü birçok markanın ürünlerini kullanarak, müşterilerimize zevklerine göre geniş bir seçenek alanı bırakıyoruz." diye konuştu. 


Bir ışı yapmaktan daha önemlisinin o işten insanları memnun bırakmak olduğunu vurgulayan Volkan Aktaş, "Firma olarak öncelikle memnuniyeti çok önemsiyoruz. Isı yalıtımda ürünlerimize 5 yıl garanti veriyoruz. Buda firmamızın işinden ne kadar emin olduğunu gösteriyor." ifadelerini kullandı. 

Aktaş, insanların ısı yalıtımı konusunda ne yazık ki yeterli bilgiye sahip olmadığını dile getirerek, şunları söyledi: "Binalarımız kışın soğur, yazın ise ısınır. Isı yalıtımı, kışın ısınmak yazın da serinlemek için harcadığı sağlar. Odalarda sıcaklığı dengeler, İç mekanlarda küflenme, siyah leke ve mantar oluşmasına neden olan yoğuşmayı önler. Isı yalıtımı sayesinde, yakıt tüketimini azalttığınız için çevrenin korunmasına da katkıda bulunmuş olursunuz." -Merpen altı ürünlere dikkatinizi bu konuda duyarlı olması gerekiyor. İyi bir yalıtım için mutlaka paket sistemler kullanılmalı. Paket sistemlerde ürünlerin biribıri ile uyumu test edilmiş ve onaylanmış oluyor." dedi. 


Yalıtımda malzemenin kalitesi kadar işçiliğin de çok önemli olduğunu vurgulayan Aktaş, "Yapılan işten doğru sonuç ve tam verim almak çok önemli. Bu nedenle ürünün kalitesi kadar profesyonel ellerden çıkması gerekiyor. Biz, Volkan Aktaş İnşaat olarak ürün kalitemizin yanına alanında deneyimli işçiliğimizi de koyarak doğru sonuç almak için çalışıyoruz. Unutmamak lazım amatör işçilik, yapılan işin kalitesinden çalar." ifadelerim kullandı. 

Yapılan iş kadar iş güvenliğinin de önemli olduğunu işaret eden Aktaş, "Bunca hizmet, bunca çalışma insanları daha mutlu etmek için. Bu yüzden ışı yaparken çalışanın güvenli bir şekilde ışını yapması çok önemli. 


Biz, işimizi yaparken önce insan sağlığı. önce iş güvenliği diyoruz. İşte bu nedenle firmamız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan onaylı galvanizli, iskele sistemi kullanıyor." şeklinde konuştu. 

"Doğru işçilik, doğru ürün ve doğru uygulama önemli" diyen Volkan Aktaş. firma olarak müşterilerine en uygun ve en doğru hizmeti vermek için 5 yıldır çalıştıklarını belirtti Aktaş. firma olarak ücretsiz enerji kimlik belgesi verdiklerini sözlerine ekledi. 


İç cephe dekorasyon işleri Volkan Aktaş İnşaat olarak ıç cephe hizmeti de verdiklerini dile getiren Aktaş, ıç cephe dekorasyonu konusunda da müşterilerine en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirtti. 


Çankırı'da Yeni Gün


Geri Dön