25 / 04 / 2024

W Roof Kurtköy fiyat!

W Roof Kurtköy fiyat!

Firma: Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı

Proje: W Roof

W Roof Kurtköy fiyat bilgileri bu hafta içerisinde açıklanıyor. Kurtköy'de yükselecek olan W Roof Rezidans projesi Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı tarafından inşa ediliyor...




İstanbul Anadolu yakasında Pendik - Kurtköy ilçesinde hayata geçirilen W Roof Kurtköy fiyat bilgileri bu hafta içerisinde belirleniyor. W Roof Rezidans Kurtköy projesi 214 konuttan oluşuyor.


W Roof Rezidans Kurtköy projesi Erguvan İnşaat ile Demirbaş Yapı işbirliğiyle hayata geçiriliyor. W Roof Rezidans Kurtköy satış ofisi ile 0216 702 18 18 numaralı telefondan görüşülüyor.


W Roof Rezidans Kurtköy projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, spor alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Kurtköy W Roof Rezidans projesi 17 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 



W Roof Kurtköy fiyat!


W Roof Kurtköy fiyat listesi açıklandığında sitemizde bulabilirsiniz. W Roof Rezidans Kurtköy teslim tarihi 18 ay sonra olarak açıklandı. Kurtköy W Roof Rezidans satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak belirlendi.



Kurtköy W Roof Rezidans iletişim

Telefon: 0216 702 18 18

Web Adresi: www.erguvaninsaat.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön