24 / 04 / 2024

Watergarden İstanbul 29 Temmuz'da açılıyor!

Watergarden İstanbul 29 Temmuz'da açılıyor!

Ziylan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen; dünyanın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden İstanbul, 29 Temmuz 2016’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.



Ziylan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen; dünyanın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden İstanbul, 29 Temmuz 2016’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. 


Açılış öncesi kompleksin içerisinde yer alan, Türkiye’nin önde gelen markalarının temsilcileri, düzenlenen ilk kahvaltıda bir araya geldi, açılışa hazırlanan Watergarden Türkiye’nin merakla beklediği gastronomi ve eğlence merkezi Watergarden İstanbul, önceki gün Türkiye’nin önde gelen markalarının temsilcilerini ağırladı. Watergarden İstanbul’un bünyesinde yer alan, yeme-içme ve eğlence dünyasının önde gelen markalarının temsilcileri, Ziylan Gayrimenkul’un ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda buluştu. 


Buluşmaya; Mehmet Ziylan, Fuat Akça, Aykut Büyükekşi, Cihan Kamer, Muzaffer Yıldırım, Mert Fırat, Abdullah Kavukçu, Engin Mepa, Abdullah Burnaz, İlhan Günay, Cüneyt Asan, İzzet Çapa, Ercüment Alptekin gibi iş ve sanat dünyasından isimler katıldı. 


Türkiye’de sosyal yaşama yön verecek, dünya çapında bir ilke imza atan Watergarden İstanbul hakkında marka temsilcilerine bilgi veren Ziylan Gayrimenkul Genel Müdürü Mehmet Mutlu, 


“Yaklaşık 11 ay önce, 1 Haziran 2015 tarihinde burada temel atmıştık. Bugün artık dekorasyon için yer teslimi yapabilecek aşamaya geldik. İstanbul’un ve Türkiye’nin şehre ve ülkeye değer katan böyle projelere ihtiyacı var. Watergarden İstanbul da bu projelerden biri olacak. Hedefimiz ve iddiamız bu. Projemize ve ülkemize güveniyoruz” şeklinde konuştu. 


Watergarden İstanbul Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, marka temsilcilerine seslenerek “Bugün Watergarden bünyesinde yer alan tüm markaların temsilcileriyle buluşmak ve ilk kahvaltıyı birlikte yapmak hepimiz için heyecan verici. Watergarden’la Türkiye’de hatta dünyada bir ilki gerçekleştirmek hepimiz ve ülkemiz adına büyük bir gurur. 2016 yazında sürprizlerimizle karşınızda olacağız” dedi. 


Tolga Alişoğlu, Ayhan Sicimoğlu ve Mergen Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Erman’la yaptığı sohbetle, davetlilere Watergarden hakkında detaylı bilgi verdi. Davetliler, Watergarden’ın sürprizleri hakkında özel hazırlanan filmi de birlikte izledi. 


Marka temsilcilerinin buluşmasında; Avrupa’da bir yaşam merkezi içerisinde yer alan, 5000 metrekarelik en gelişmiş gösteri havuzunun da ilk şovu gerçekleştirildi. Su, müzik, ateş, lazer, ışık gösterilerinin yapılacağı gösteri havuzundaki şov izleyenlere, ihtişam dolu bir gösteri sundu. 


Türkiye’nin ilk gösteri havuzu, 4 bin kişilik etkinlik alanı, Türkiye’nin eşsiz lezzet durakları, tadı hep damağımızdaki yöresel tatlarını barındıran Nostalji Sokağı, Taze Pazar’ı, 15 bin metrekare içinde farklı türlerdeki bitkilerin ve ağaçların bulunacağı Şehir Parkı, önemli kültürel aktivitelere ev sahipliği yapmaya hazırlanan tiyatrosu, 11 salonluk sineması, müzik ve spor kulüpleri, çocuk alanları ve etkinlikleriyle Watergarden İstanbul, Avrupa’nın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezlerinden biri olacak.



Bu haber Akşam Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Ziylan'ın Watergarden İstanbul projesi 29 Temmuz'daki büyük açılış öncesi, ilk olarak Türkiye'nin ünlü markalarını ve isimlerini ağırladı.  



Ziylan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen; dünyanın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden İstanbul, 29 Temmuz 2016’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Açılış öncesi kompleksin içerisinde yer alan, Türkiye’nin önde gelen markalarının temsilcileri, düzenlenen ilk kahvaltıda bir araya geldi. Watergarden İstanbul’u ziyaret etti. Buluşmaya Mehmet Ziylan'ın yanında iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. 


11 ayda hazır hale geldi  


Ziylan Gayrimenkul Genel Müdürü Mehmet Mutlu, "Yaklaşık 11 ay önce, 1 Haziran 2015'te burada temel atmıştık. Bugün artık dekorasyon için yer teslimi yapabilecek aşamaya geldik" dedi.


15 bin m2'lik dev şehir parkı 


Watergarden İstanbul’un 5 bin metrekare alan üzerine kurulu gösteri havuzu, Avrupa’da bir yaşam merkezi içinde yer alan 'en büyük ve en gelişmiş' gösteri havuzu niteliğini taşıyor.


Projede 15 bin metrekarelik Şehir Parkı kuruluyor.


Watergarden gastronomi ve eğlence merkezi olarak konumlanıyor.


En az 50 yıllık geçmişi olan lezzetlerin bulunacağı Nostalji Sokağı ve organik pazar da projede yerini alıyor.



Akşam



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ziyşan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden İstanbul, 29 Temmuz'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Açılış öncesi ünlü markalarının temsilcileri düzenlenen ilk kahvaltıda bir araya geldi. Davete Mehmet Ziylan, Fuat Akça, Aykut Büyükekşi, Cihan Kamer ve Mert Fırat gibi bir çok ünlü isim de katıldı.


Hürriyet.


Geri Dön