29 / 03 / 2024

Watergardens İstanbul Ataşehir bu ay tanıtılacak!

Watergardens İstanbul Ataşehir bu ay tanıtılacak!

Dükkanlardan meydana gelecek olan Watergardens İstanbul Ataşehir AVM ve gusto merkezi projesinin tanıtımı bu ay içinde yapılacak. Projede konut ya da ofis için kule düzenlemesiyle ilgili henüz net bir karar verilmedi...



İstanbul'un Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilecek olan Watergardens İstanbul projesi, Ziylan Gayrimenkul tarafından yükseliyor. 


Watergardens İstanbul Ataşehir projesinde rezidans daireler yer almayacak. Ancak ofisler hakkında bir kule yapılıp yapılmaması netleşmedi...


Watergardens İstanbul Ataşehir bu ay tanıtılacak!


Watergardens İstanbul Ataşehir projesinin bu ay içinde tanıtılması hedefleniyor. Gusto merkezi olarak belirlenen Watergardens İstanbul Ataşehir projesinde AVM'deki dükkanlar A-B-C olarak nitelendirilecek. Ancak satış ve kiralamalarla ilgili detaylar belirlenmedi. 


Watergardens İstanbul Ataşehir AVM içinde yeme içme alanları ve mağazalar yer alacak. Watergardens İstanbul Ataşehir projesi toplam 35 bin metrekare alan üzerinde kurulacak. 


Watergardens İstanbul Ataşehir bu ay tanıtılacak!


Watergardens İstanbul Ataşehir projesi Ataşehir'de Halkbank ve Ataşehir Belediyesi'ne komşu konumda, Varyap Meridian'ın arkasında inşa edilecek. Watergardens İstanbul Ataşehir projesinde ayrıca organik pazar alanı, restoranlar, fastfood zincirleri, tiyatro ve sinema alanları, eğlence alanları yer alacak. 


Watergardens İstanbul Ataşehir iletişim

Tel: 0 (212) 446 31 41 

Web: www.ziylangyy.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön