19 / 04 / 2024

Weber, İzmir'de yeni boya ve dış cephe tesisi açtı!

Weber, İzmir'de yeni boya ve dış cephe tesisi açtı!

Dış cephe uygulamalarının lideri Saint-Gobain Weber, İzmir merkez fabrikası bünyesinde açtığı   yeni boya ve dış cephe tesisi ile kapasitesini üç katına çıkaracak. Weber 'in Türkiye 'de 70 milyon Avro 'nun üzerinde yatırımı bulunuyor



Dış cephe ve renk uzmanı Saint-Gobain Weber, rakipsiz doku ve her beğeniye hitap eden renk seçenekleri ile dış cephelerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olmaya devam ediyor. 1998 senesinden beri Türkiye 'de sürekli yatırım yapan Weber, 2011 yılında da yatırımlarına devam ediyor. Saint-Gobain Weber, yeni boya ve dış cephe tesisiyle Haziran ayından itibaren  İzmir  'deki fabrikasında hizmet vermeye başladı.

Merkezi İzmir Kemalpaşa olmak üzere,  Ankara  Polatlı, Gebze Kocaeli ve Antalya ile birlikte sektöre toplam dört fabrikayla hizmet verdiklerini söyleyen Weber Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe, “İş ortaklarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek için yatırıma devam ediyoruz. Haziran ayı itibariyle İzmir 'de bulunan merkez fabrikamıza 4 bin 600 metre kapalı alan ilavesiyle kurduğumuz yeni boya ve dış cephe tesisimiz hizmete başladı. Bu modern tesisimizle birlikte yıllık kapasitede 3 kata yakın bir artış sağlayacağız ” dedi.    
 
‘Türkiye Avrupa 'da potansiyeli en yüksek olan ülkelerden biri '
Türkiye 'de 70 milyon avronun üzerinde yatırımları bulunduğunu belirten Gökçe,   “Türkiye gerek yeni konut ihtiyacı, gerekse yüksek renovasyon potansiyeliyle oldukça dinamik bir pazar. Hatta Avrupa 'da potansiyeli en yüksek ülkelerden biri. Biz de yatırımlarımızı bu dinamizmi öngörerek gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da Türkiye 'ye yönelik yatırımlarımız devam edecek ”   ifadesini kullandı.

Saint-Gobain Weber hakkında:

Saint-Gobain Weber, dünyanın ilk 100 şirketi arasında yer alan Saint-Gobain Grubu 'nun endüstriyel harçlar alanında faaliyet gösteren şirketidir. Seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları, dış cephe boya ve kaplamaları, dış cephe ısı yalıtım sistemleri, su yalıtım ürünleri, tamir -tesviye ürünleri ve iç cephe boyalarıyla geniş bir ürün portföyüne sahip olan Weber, Türkiye 'de 1998 yılından beri faaliyet göstermektedir. Maxit Grubu 'nun Mart 2008 'de Saint-Gobain tarafından tüm dünya genelinde satınalınması sonrasında beton, tamir ve koruma sitemleri, şantiye genel malzemeleri, mastikler ve zemin sistemleri gibi yeni ürün gruplarını da portföyüne ekleyen Weber, Türkiye 'de toplam 4 fabrika, 8 bölge temsilciliği , 600 'ü aşan bayi ve güçlü satış ekibi ile hizmet vermektedir. Weber,   bir ilke olarak benimsediği yeni ve rekabetçi çözümler hedefleyen yapısını müşteri memnuniyetini önde tutarak ISO 9001:2008 belgesi ile tescillemiştir. Müşterileri için “kaliteli ürün ve üstün hizmet anlayışı ”nı benimsemiş olan Weber, “insana ve yaşadığı çevre ”ye verdiği önemi de gösterebilmek için ISO 14001 çevre Yönetim Sistemi ile OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi 'ni tüm tesislerinde yapılandırarak mevcut ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi 'ne entegre etmiştir.  


Geri Dön