26 / 04 / 2024

Weber Stephen barbeküleri geniş ürün yelpazesinde sunuluyor!

Weber Stephen barbeküleri geniş ürün yelpazesinde sunuluyor!

Mangal tutkunları için bu bayramda en özel ürün seçenekleri sunan Weber Stephen, geniş ürün yelpazesinde bulunan pratik barbekülerden istediğini seçerek, unutulmaz lezzetleri de sofralara taşıyor.



Dünyanın lider barbekü markası Weber Stephen, Şeker Bayramı’nda da sevdiklerinizle birlikte keyifli anlar geçirmenizi sağlıyor. Bayramı barbekü keyfiyle süslemek isteyenler, Weber Stephen’ın geniş ürün yelpazesinde bulunan pratik barbekülerden istediğini seçerek, unutulmaz lezzetleri sofralarına taşıyor.


Aile, dost veya sevdiklerinizle bir araya gelip özlem gidereceğiniz, birlikte kaliteli ve keyifli vakit geçirebileceğiniz bayramlar, en mutlu anılarınızın vazgeçilmezi oluyor. Weber Stephen, barbeküleriyle sizi bu bayram da bir araya getirerek, unutulmaz bir lezzet şenliği eşliğinde, aileniz ve dostlarınızla bayram coşkusunu paylaşmanıza olanak sağlıyor.


Mangal tutkunları için bu bayramda en özel ürün seçenekleri sunan Weber Stephen, kömürlü, gazlı ve elektrikli barbekü çeşitleriyle birbirinden farklı tatları sofralarınıza taşıyor. İster balkonda, ister terasta ister bahçenizde, bayramda barbekü keyfi yapmak için en yakın satış noktasından bir Weber Stephen barbekü edinebilirsiniz. 


Weber Stephen barbekülerine; Bimeks, Koçtaş, Bauhaus, Esse mağazalarından, seçkin Weber bayilerinden veya www.webershop.com.tr  adresinden ulaşabilirsiniz.



Geri Dön