26 / 04 / 2024

Weber Stephen ile her koşulda barbekü yapabilmenize olanak sağlıyor!

Weber Stephen ile her koşulda barbekü yapabilmenize olanak sağlıyor!

Weber Stephen, barbeküyü her koşulda da yapabilmenize olanak sunuyor. Elektrikli, kömürlü barbekülerinin yanında da barbekülerini gaza getiren Weber Stephen, gazlı barbekülerini de tüketicisinin beğenisine sunuyor.



Barbekü yapmayı keyif olarak görenlerin markası Weber Stephen, barbeküleri ve ürünleriyle bu işlemi oldukça basitleştiriyor. Tutuşturmadan pişirme aparatlarına kadar pek çok detayı düşünen Weber Stephen, barbeküde tek adresiniz olacak.


Weber Stephen’ın gazlı barbeküler sınıfında bulunan Q1000 gazlı barbeküler, hafif kapak ve dökme alüminyum gövde ile portatifliğini gözler önüne seriyor. Weber Q1000’de tüm alana eşit ısı dağılımını sağlayan 2 parça porselen ve emaye kaplama dökme demir ızgara,  çıkartılabilir damlama kabı, bir adet paslanmaz çelik brülör ile barbekünüzde sizin için her şey düşünülmüş. 


Mevsim Dinlemeyen Barbekü

Her mevsim kullanabileceğiniz Weber Q1000 gazlı barbekü, uygun olmayan iklim koşullarında brülörün kolay ateşlenmesi için Piezo ateşleme sistemine de sahip. Bir adet paslanmaz çelik brülörü ile yiyeceklerinizi doğru ısıda pişirebileceğiniz Weber Q1000’de alüminyum döküm parçalarda 5 yıl garantiye sahip.


Weber Q1000’in tavsiye edilen satış fiyatı; 759,00 TL’dir.



Geri Dön