19 / 04 / 2024

Weber Stephen kapaklı barbeküleriyle pratik yemeklere olanak sunuyor!

Weber Stephen kapaklı barbeküleriyle pratik yemeklere olanak sunuyor!

Dünyaca ünlü barbekü markası Weber Stephen, geliştirdiği kapaklı barbeküleri ile yiyeceklerinizi açık alandaki tozdan koruyarak aynı zamanda da besinlerin değerini kaybetmeden pişirmenize de olanak sunuyor.



Her koşulda ve her mevsimde barbekü yapmanıza fırsat sunan Weber Stephen, pratik kullanımı kısa zamanda yemek pişirmenizi sağlıyor. Barbekü tutkunları için barbeküde yapılacak özel yemek tarifleri hazırlayan Weber Stephen ile farklı tatlara yelken açın. 

Kömürlü, gazlı, elektrikli barbeküleriyle her koşulda sevdiklerinizle keyifli bir barbekü partisi yapabileceğiniz Weber Stephen, sadece ızgaralarıyla değil tarifleriyle de fark yaratıyor. Alışılmışın dışındaki tarifleriyle lezzetli yiyecekler pişirmenize imkan sunan Weber Stephen, pratik barbeküleriyle de keyfinize keyif katıyor. 

Dünyaca ünlü barbekü markası Weber Stephen, geliştirdiği kapaklı barbeküleriyle yiyeceklerinizi açık alandaki tozdan koruyarak aynı zamanda besinlerin değerini kaybetmeden pişirmenize de olanak sunuyor. Izgara başında yapacağınız sohbetler ile keyifli zaman geçirirken Weber’in şeflerinin sunduğu lezzetli tariflerle de hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartabilirsiniz.



Geri Dön