20 / 04 / 2024

Weber Stephen'dan yeni Spirit-E 210 Classic modeli!

Weber Stephen'dan yeni Spirit-E 210 Classic modeli!

Sıcakların artmasıyla birlikte barbekü keyfini doyasıya yaşamak isteyenler, Weber Stephen’ın Spirit-E 210 Classic modeli ile sıcak havaların tadını çıkarıyor.



Sıcakların artmasıyla birlikte barbekü keyfini doyasıya yaşamak isteyenler, Weber Stephen’ın Spirit-E 210 Classic modeli ile sıcak havaların tadını çıkarıyor. Kullanıcılarına lezzetli ve sağlıklı barbekü keyfi sunan Spirit-E 210 ile kendinizi usta bir şef gibi hissedeceksiniz.


Barbekünün lider markası Weber, barbekü keyfini zaman ve mekânla sınırlandırmak istemeyenler için kullanışlı ve her açıdan pratik ürünler sunmaya devam ediyor. Ailenizle evinizde sakin bir akşam veya dostlarınızla kalabalık ve eğlenceli bir dış mekân sofrası kurmak için Spirit E-210 Classic’e sahip olmanız yeterli. Spirit E-210 Classic’in aşağı katlanabilir yan tezgâhları yerden tasarruf sağlayarak her ortama uyum sağlıyor. Elektronik ateşleme ve Crossover ateşleme sistemi ile barbekü hemen pişirmeye hazır hale geliyor, keyifli sohbetlerinize daha fazla zaman kalıyor.


Spirit-E 210 Classic’in dış ortam şartlarına uygun büyük tekerleklerinin yanı sıra barbekü yaparken barbeküyü sabitlemek için ayrıca kilitlenebilir tekerlekleri de bulunuyor. Kullanıcılarına her zaman uzun ömürlü ve kaliteli ürünler sunan Weber Stephen, Spirit E-210 Classic’in kapak ve haznesi için tam 10 yıl garanti veriyor.


Weber Hakkında: 1952 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago şehrinin Illinois eyaletinde kurulan ve dünyada 6 kıtada 45 ülkede faaliyetlerini sürdürmekte olan Weber, kömürlü, gazlı ve elektronik barbekü olmak üzere 3 ana kategoride barbekü üretimi yapıyor olmanın yanı sıra, oldukça geniş bir barbekü aksesuar yelpazesine de sahiptir. Fiyat aralığı, 239 TL ile 12.999 TL arasında değişen barbekülere 5 ile 10 yıl arasında garanti ayrıcalığı sunan Weber, uzman ar-ge ekibi ile çalışmalarını sürdürerek, her geçen gün ürün gamını kullanıcı dostu ürünler ile genişletmektedir.


Geri Dön