25 / 04 / 2024

WEC International, franchise ofislerine tüm hizmeti sağlıyor

WEC International, franchise ofislerine tüm hizmeti sağlıyor

WEC International franchise ofisleri açarak Türkiye'ye yatırım için ilgi duyan yabancı gayrimenkul yatırımcılarını getiriyor



"Vizyonu; dünya çapında marka olmak, misyonu ise emlak piyasasına profesyonel ve modern bir yaklaşım sunmak" olan, konusuna hakim ve profesyonel kadrosu ile, saygın ve aranan bir adres haline gelen WEC International Türkiye'de yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarına zengin portföy çeşitleri ve geniş franchising ağı sayesinde çözümler üretiyor. Yerli ve yabancı olmak üzere 60'ın üzerinde franchise ofisi bulunan WEC International, son dönemlerde ailesine kattığı franchise ofisler ve ofislerine verdiği destek hizmetler ile sektörün önde gelen franchise zincirlerinden biri haline gelmiş bulunuyor. Yüzde 100 yerli sermaye ile yurtdışına da franchise veren WEC International, Türkiye'den yurtdışına yatırım yapmak isteyen müşterilerinin taleplerine de yön veriyor.

YÜZLERCE SEÇENEK VAR

Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ateş ise " WEC International olarak sektördeki hakimiyetimiz, tecrübe, uzmanlık ve sahip olduğumuz bilgilerden kaynaklanmaktadır. Biz bu bileşenleri franchise ofislerimizle paylaşıyor ve müşterilerimize yüzlerce seçenek arasından kendilerine en uygun olanını seçme imkanı sunuyoruz. Yerli ve yabana yatırımcıların taleplerine en iyi şekilde çözüm üretiyor ve sektöre güven aşılıyoruz. Bu yatırımları WEC International olarak Türkiye'ye getirmeye devam edeceğiz. Franchise ofislerimizle kaliteli ve ilkelerimize bağlı çalışarak sektörde lider konuma geleceğimize inanıyor ve sektöre gönül veren herkesi WEC International ailesinin bir parçası olmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu.

60 METREKARE OFİS

WEC International franchise ofislerinde aradığı şartlar ise, minimum iki odası olan, 60 metrekare bir ofis ve en az "Mecburi Standartlar Tebliği"nde yer alan ekipmanlar ile ofisin ana arterler üzerinde bulunması. Ayrıca WEC International, franchise ailesine katılabilmek için çok cazip avantaj ve firsatlar da sunuyor. WEC Internatıonal'ın cirodan pay almak veya reklam katkı payı almak gibi faaliyetleride bulunmuyor. Sadece aylık sabit ücretler ile franchise ofislerine teknik ve destek tüm hizmeti sağlıyor.
Star


Geri Dön