18 / 04 / 2024

West Side İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları!

West Side İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

West Side İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları kapsamında projede yer alan dairelerin fiyatları 2 bin TL üzeri olacak metrekare birim fiyatı üzerinden satılacak. Projede yer alan daireler ise 24 ay sonra sahiplerine teslim edilecek...



İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde konumlandırılan West Side projesi Mutlu İnşaat ve Şahinler Holding imzası ile yaşama geçiriliyor.  West Side İstanbul  Beylikdüzü daire fiyatları bilgisinin ayrıntılarından önce projenin detaylarından bahsedelim.


toplamda 1.200 adet daireden meydana gelen West Side Beylikdüzü Konutlarında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor. Eylül'de satışa çıkması beklenen Beylikdüzü West Side Evlerinde alışveriş merkezi ve ofisler de yer alacak.


60 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen West Side İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları bilgisinden önce projenin teslim tarihinden bahsedelim. West Side İstanbul ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 24 ay sonra cevabı veriliyor.


West Side İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları kapsamında konutlar metrekare birim fiyatı üzerinden satılacak. West Side İstanbul satılık daire fiyatlarına göre konutların metrekare birim fiyatının 2 bin TL'nin üstünde olması bekleniyor.


West Side İstanbul fiyat listesi henüz belli olmadı. Detaylar açıklandığında www.emlakkulisi.com sitesinden öğrenebilirsiniz. Ön talep toplayan West Side İstanbul Evleri hakkında detaylı bilgi almak için 0212 871 41 02 no'lu telefonu arayabilirsiniz. 


Beylikdüzü West Side İstanbul iletişim:

Telefon: 0212 871 41 02

Web adresi:www.buradayasamakistiyorum.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön