29 / 03 / 2024

West Side İstanbul Dubai Citsycape Fuarı'nda görücüye çıktı!

West Side İstanbul Dubai Citsycape Fuarı'nda görücüye çıktı!

West Side İstanbul projesi ikinci kez Dubai Citsycape Fuarı'nda görücüye çıktı. West Side İstanbul projesi Beylikdüzü'nde hayata geçiriyor.



West Side İstanbul projesinde en düşük-en yüksek konut fiyatı: 190 bin 662 lira -848 bin lira arasında değişiyor.


 

West Side İstanbul projesi E-5'in ve Beylikdüzü Korusu'nun hemen yanında inşa ediliyor. Ulaşım açısından oldukça avantajlı olan West Side İstanbul projesinde konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor.


 


Ruhsatı alınan West Side İstanbul'da her yatırımcıya hitap eden farklı daire tipleri var. West Side İstanbul'da alanları 20 il 1323 metrekare arasında değişen 116 adet cadde dükkân, satışa çıktı


Üç yanı Beylikdüzü Korusu tarafından çevrelenen West Side projesi metrobüse sıfır konumda, E-5 Otoyolu'nun hemen yanında yükseliyor. Kraft Mimarlık tarafından tasarımı yapılan Westside Beylikdüzü projesinde 2 bin araçlık otopark alanı mevcut durumda. 15 blok olarak tasarlanan Westside projesinde 30 bin metrekarelik ticari alan yer alıyor.



West Side İstanbul projesi ikinci kez Dubai Citsycape Fuarı'nda görücüye çıktı.


Mes Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Ünal: Şuana kadar 600'ün üzerinde konut 35'te mağaza sattık.


West Side İstanbul’un birbirinden bağımsız konumda tasarlanan yaşam alanları, iki farklı hayat tarzı alternatifi sunuyor. 1+1 ve 1+0 dairelerin yer aldığı bölüm, ayrı girişi ve ayrı sosyal tesisleriyle, minimal yaşamı tercihi.


Westside İstanbul’un 2+1, 3+1 ve 4+1 daireleri ideal bir yaşam ortamına sahip West Side İstanbul projesi'nde teslimler 2017 Aralık ayı


Künyesi


Yapımcı Firma : Şahinler Holding - Uzman İnşaat-Mutlu İnşaat - Mes Turkuaz-Mes İnşaat

Proje Tipi : Daire

Konut Sayısı : 1152

Arsa Alanı : 73800 metrekare

Konut Tipleri : 1+0 , 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 

Metrekare Alanı : 40 - 213 metrekare

Teslim Tarihi : Aralık 2017


http://www.westsideistanbul.com.tr/


 Yeni Akit


Geri Dön