25 / 04 / 2024

West Wall Marina Villaları Emlak Fuarı 2013'te yerini aldı!

West Wall Marina Villaları Emlak Fuarı 2013'te yerini aldı!

5 – 8 Aralık tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen Emlak Fuarı 2013’te, West Wall Marina Villaları yerini aldı. Beylikdüzü’nde eşsiz bir konuma sahip olan West Wall Marina Villaları, fuar boyunca standında ziyaretçilerini ağılıyor...



Kesintisiz deniz manzarasıyla ve projeye özel marinasıyla ayrıcalıklar sunan West Wall Marina Villaları, Emlak Fuarı 2013’te konut alıcılarıyla buluşuyor.


Sektörden birçok projeyi bir araya getiren Emlak Fuarı 2013’te West Wall Marina Villaları da yerini aldı. Lüks donatılara sahip az sayıdaki villaların tanıtımı fuardaki stantta gerçekleştiriliyor.


İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Beylikdüzü’nde, Batı Duvarı İnşaat tarafından inşa edilen West Wall Marina Villaları, konumu ve donatılarıyla eşsiz bir yaşam alanı sunuyor.


62.000 metrekare arsa üzerine inşa edilen ve en küçüğü 353 metrekareden oluşan 64 villanın yer aldığı West Wall Marina Vilları’nda 815 metrekareye kadar villa tipleri yer alıyor. Ayrıca tüm villaların kendilerine özel 500 ile 1.000 metrekare arasında müstakil kullanımlı bahçeleri bulunmakta.


VİLLA SAHİPLERİNE ÖZEL MARİNA


Geniş bahçeleri ve özel kapalı otoparklarıyla öne çıkan lüks villaların en dikkat çeken özelliği ise villa sahiplerine 5 yıl boyunca ücretsiz sunulan yat marinası.


160.000 metrekare kara alana 162.000 metre karede deniz alanına yayılan yat marinası, restoranları, kafeleri ve spor alanlarıyla da West Wall Marina sakinlerine hizmet verecek.


800 tekneye hizmet verebilecek kapasiteye sahip olan marinanın yanı sıra projede genel ve özel yüzme havuzları, çocuk parkları, spor alanları, alışveriş noktaları, özel plajı, yat kulübü ve yelken okulu yer alıyor.


Güvenlikli bir site içerisinde müstakil villa yaşamı sunan West Wall Marina Villaları, deniz kenarında özel bir konuma sahip.


E5 ve TEM Otoyolu’na kolay  ulaşılabilir bir konumda yer alan West Wall Marina Villaları, Atatürk Havalimanı’na 17 km, İDO İskeleleri’ne 7 km, Taksim’e 30 km, Levent’e ise 32 km mesafede bulunuyor.


Bugüne dek yüklenici firma olarak birçok inşaat projesini hayata geçiren Batı Duvarı İnşaat, faaliyet gösterdiği tekstil sektöründe de uzun yıllardır aktif şekilde rol alıyor.


İnşaat sektöründeki deneyimini West Wall Marina Villaları’na taşıyan Batı Duvarı İnşaat, 64 villadan oluşan projesini 1.500 Dolar’dan başlayan fiyatlarla satışa sundu.


7 farklı tipte villanın yer aldığı projede villaların tamamı hemen teslim olarak alıcılarına sunuluyor.



Geri Dön