20 / 04 / 2024

West Wall Marina Villaları'ndan konut alanlara özel tekne üretilecek!

West Wall Marina Villaları'ndan konut alanlara özel tekne üretilecek!

İstanbul'un tek marinalı villa projesini yapan Durak Plus Gayrimenkul ilginç bir kampanya başlattı. Şirket, talep edenlere tekne üretip indirimli satacak. West Wall Marina Villaları'nın yüzde 40'ı satıldı...




İstanbul'un tek marinalı villa projesini yapan Durak Plus Gayrimenkul ilginç bir kampanya başlattı. Şirket, talep edenlere tekne üretip indirimli satacak.



İstanbul'un yeni marinalı gayrimenkul projesi West Wall Marina Villaları'nın sahibi Durak Plus Gayrimenkul, kentin Boğaz manzarasını Beylikdüzü Yakuplu'ya taşıyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, hepsi hemen teslim durumdaki villalarda marinaya komşu olmanın tüm avantajlarını ev sahiplerine sunduklarını söyledi. Tekne sahibi olmayan villa sahipleri için de dilerlerse özel tekne üretimi yaptıklarını belirten Muşlu, bir yıldan fazla zamandır Muğla Gökova'da 2 bin metrekarelik kapalı alanda tekne imalatı yaptıklarını açıkladı. Muşlu, "Villa sahibi müşterilerimize teknelerimizde özel indirim yapıyoruz" diye konuştu. Kendisinin de bir deniz tutkunu olduğunu belirten Muşlu, bu nedenle ilk markalı gayrimenkul projelerinde deniz temalı bir konsept tercih ettiklerini söyledi. Muşlu şöyle konuştu: "Kesintisiz deniz manzarasına sahip keyifli bir yaşam alanı oldu. Böyle bir keyfi, ancak Boğaz'da, ön görünüm bölgelerinde çok daha astronomik fiyatlarla yaşayabilirsiniz. Ayrıca villaların kendilerine özel 500 ila bin metrekare arasında müstakil kullanımlı bahçeleri var." 


YÜZDE 40'I SATILDI 

Villaların yüzde 40'ını sattıklarını belirten Muşlu, yabancıların da buradan ev aldığını söyledi. Villaların yakınında bulunan West İstanbul Marina, karada 300, denizde 600 tekneye teknik hizmet verebilecek donanıma sahip. Burada yaşayanlar 5 yıl boyunca tekneleri için marinaya bağlama ücreti ödemeyecek. Marina hizmetlerinden yüzde 15 iskontolu yararlanacak. Gayrimenkulde 2 projelerinin daha geleceğini belirten Muşlu, "Bunlar konut ve ticari alanı olan yapılar olacak" dedi. 


ÇİFTE SOSYAL TESİS İMKANI

A+ yaşam alanlarına sahip villalarda yaşayanlar çift sosyal tesis imkânına sahip. Spor sahaları, alışveriş alanları, yüzme havuzu, özel plaj, yat kulübü, her villanın kendine özel yüzme havuzu, çocuk parkları, otopark, restoran, kafeler gibi fırsatlara sahip olan villa sakinleri Marina'nın sosyal imkânlarından da faydalanabilecek. Muşlu "Çift sosyal tesis imkânı sunan bir proje hayata geçirdik" dedi. 



Telefon : 0212 850 2 555 

Web: http://www.west-wall.com/


Seda Tabak/ Sabah 


Geri Dön